5000

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk


Tallet 5000 er ett flott tall. Men det er ikke så mange som har giddet å telle til 5000. Det er rett og slett for langt. Marylin Monroe sa en gang <<If youre gonna count to 5000, you have to start at one>> Ingen skjønte hva hun mente, men mange tror at Marylin Monroe var en gresk gud som trodde at noen utvalgte tall var hellige.


Tallet med en 5 og tre 0[rediger]

Femmeren kommer fra solgudenes dans for å få solen til å gå opp. Solguden sang <<Fimmi, fommi, fras! Fimmi, frommi, frassilassi!>> Teoretikere fant ut at dette måtte bety tallet 5. De tre nullene kommer fra Underverdenen. En ukjent karakter fra underverdenen er mumien. Den var kjent som ett null. Som betyr at den var lavest på popularitetsmåleren. Det var tre mumier i underverdenen. Den ene het ÀöčÞñ, den andre het ßōçŧ og den tredje het Оŧš. Disse navnene kom fra mødrene som var halvt albino, og fedrene som var halvt okse.Marylin Monroes sak[rediger]

Marylin Monroe var som sagt en grsek gud. Hun elsket 5000. Da hun var 5 år døde hamsteren hennes, og hun ble født på en Marsvinbutikk. Hun hevdet at hun ble født tre ganger før på en marsvinbutikk. Derfor liker hun marsvin og tallet 5000.