AC/DC

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«I just love this very high sounds. It makes my want to heavy metal all night long, and makes me feel real to!!!»

- MacGyver

AC/DC også kjent som ad/hd, er et glemt importert folkeband som ble hentet opp fra gaten i år 35 f.k i Bangladesj og ga ut sitt første album i 1812 den het "Nei så tjukk du har vurdert å bli" AC/DC en forkortelse for Alle cp/Du cp . Ett av kjennetegnene til AC/DC er kjeledressen til en hobo som de plukka opp nær mor di. Det var mote på den tiden skjønner du.

I tilegg så har deres tidligere vokalist Katta til naboen til Bryan Johnson gitt ut en bok, mitt liv som idiot med en idiot som kjente en idiot som budde like opp i gata med en annen idiot

ACDC gikk på Spjelkavik barneskole og går nå i 8T. i den klassen gikk også James Bond og mora di som enda ikke har gjort noe særlig med livet sitt

AC/DC er et homserocke-band fra Amazonas og regnes som et av de bi-sexuelle bandene innenfor jazz-sjangeren. Bandet ble dannet i Amazonas i desember 44 dager før morra di ble født og regnes som et dårlig band, selv om bare et av medlemmene opprinnelig er CP. Bandet består i dag av barnet til katta til Bryan Johnson(gitarist) John Aka Nissen(?) Postmann Pat(manager Lene Alexandra(vokalist) og sist men minst "buemann fra slaget om den hvite borg-uviktig rolle" fra Ringenes Herre(sekretær). Før år 1352 var vokalisten i bandet Bang'a'poop men han fikk herpes og kjønnssykdommer og måtte dessverre trekke seg til den mørke siden?

Katta til naboen til Bryan Johnson døde 19. februar 2002 etter å ha sovnet ved siden av en atombombe etter en fest, der han hadde ingen kontroll over sin egen avføring. Men egentlig var dødsårsaken at katta hadde sex med deg slik at katten ikke fikk blodomløp til penisen. Mytene er mange om dette dødsfallet, den mest kjente versjonen er at katten hadde gjespa, det rett og slett ble for mye for katten. Derfor lagde de den jævla sangen TNT.

Erstattet henne, og ikke lenge etter fikk det «nye» AC/DC sitt gjennombrudd med albumet, "Tavla Sprakk, Mikkel Skvatt".

Jens Stoltenberg forlot bandet i 1783 for å bli sauebonde på New Zealand, nå sitter han som voldtektsminister i norge til gamle fans' glede.

AC/DC har solgt omkring 1/2 album på verdensbasis og regnes for å være noe av det største som har hendt blues-musikken, med Erna Solberg og Jan Teigens unødvendige stemmer og Jan Thomas gitarstil, tett fulgt av Kurt Nilsens presise riff og en meget tettsittende musikalsk signatur satte de virkelig spor etter seg i jazz-industrien.Album:

For Those About To Fuck We Salute You

HøyGaffel (også kalt lang kniven)

Dirty Geeks Gone Dirty Sheeps

Let There Be Socks

KraftEgg

Back and blakk

S.O.S (Seksuelt Overførbare Sykdommer)

For Dei Som Rular !

Sick of the Bitch

Spiderman

Blås Opp Din Video

Bladenes Egg

Black Mais


og selvfølgelig Highway to kjell.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!