APB: All Points Bulletin

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

All points Bulletin er et nylig oppdaget spill, av ReelTimeWold (må ikke forveksles med RealTimeWorlds, verdens 64853 største ørretfirma.) Til vanlig skal du løpe rundt og drite på folk, ettersom du får neddrag. Du må kjøpe din egen bil, og pimpe den, men du kan IKKE skaffe deg motoriserte trehjulssykler.. ??? (Etter 2 år, er det fortsatt verre enn GTA, et forkorta navn, som Ingen har funnet ut hva betyr) Du kan også tagge ditt eget mønster på klærne dine,(Også kalt pimpe) men hvem gidder vel gå rundt med militærfargede klær med bilde av mange ninja-aper eller rosa jakker der det står Free Candy på, ('Merk! Ikke Free Willy) eller Free Kittens ('Merk igjen!!! Ikke Free Willy!!!)?

Sammenligning[rediger]

GTA: Du kan ta biler OG motoriserte trehjulssykler på GATA (Noe jeg tror har med forkortelsen å gjøre - GTA / GATA) noe som de som tilhører aldersgruppen for dette spillet syns er dritkult! (3+) Her kan du dessverre ikke pimpe bilen din like bra som på ATB, men Rookstore Games har faktisk fokusert på GVAGTAWTFOMGL (GamePlay Av Grand Theft Auto What The Føkk Ohh Maii Gaad, Lizzm ?)

ATB: Du må kjøpe din egen bil, og pimpe den etter ditt ønske (omtrent). Her har du ikke motoriserte trehjulssykler, og her kan du ikke kjøre på spillere og splatte dem så blod og gørr spruter utover det nylig pimpa panseret, mens de gjør neddrag. (Dette betyr selvfølgelig bare NPCene, så Playerne kan du kjøre ned) Da bare henger de seg på bilen og følger med deg, noe som er kjedelig, ettersom dagens voksne bare vil se blod. Passer for aldersgruppen sin, ettersom de bare har lyst å pimpe bilene.Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.