Adam

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Adam var det første mennesket. Ordet er sammensatt av a og dam, som betyr at han var fryktelig dårlig å spille dam (norønt for dum).

Epleslang og andre slanger[rediger]

Fil:Filnavn.png
Alternativ tekst

Mest kjent er han for sin omgang med epler.

En dag når han satt utenfor sin residens fikk han et eple i hodet. Han stjal da en kasse epler som vokste på treet og ble bitt at en epleslange som hevdet at han kunne få kunnskap om det meste om han spiste nok epler. Deretter gjemte han seg i en hule fordi han fryktet at også månen skulle falle ned. Han turde ikke dra ut før han, ruset på slangens gift, oppfant relativitetsteorien. Den skrev han i bistudentene hellige bok, Korsbana.

Dr. filosof[rediger]

Sin matematiske utdannelse hadde han fra norske skoler. Foreldrene lærte han det meste hjemme før han ble overlatt til fosterforeldre og gav blaffen i det meste.

Adams drakt[rediger]

Etter å ha forstått at bak skyene skinner solen, ropte han det kjente "Eureka" og løp gjennom byen så fikenbladene flagret. Dette var på 70-tallet hvor fri sex begynte å bli populært, og vi fikk krysninger mellom sebra og hest. Ingen brydde seg før et lite barn ropte:

-Se, keiseren har ingen klær!

HC Andersen[rediger]

Dette førte da til at HC Andersen skrev eventyret Den Stygge Andungen. For både Adam og det lille barnet så forferdelige ut, og salige Andersen tenkte at det i det minste var håp for barnet. Han skrev historien for å trøste foreldrene.

Adam gav navn til alle dyrene[rediger]

Bob Dylan framsatte en teori om at det var Carl von Linné som gav navn til alle dyrene. Empirisk forskning av f.eks Charles Darwin har tilbakevist dette grundig. Det er likevel vanskelig å få tilbakevist dette da både Elvis Presley og Olof Palme hadde en del konspirasjonsteorier rundt dette.

Sivilstand[rediger]

Adam var gift med Embla [1]. De giftet seg i en synnagoge. Mullaen som stod for showet løp imidlertid derfra når Tor med hammeren hevdet at Embla var en del av norrøn politikk. Både Tor og Odin var kommunister og mente at man burde forby både forlovelser, forgiftelser og forsnakkelser. Adam forsnakket seg og sa "ja" til dette kvinnevesenet. Dermed ble han tvunget til å leve i eksil, for å slippe unna Embla, langt fra paradiset han ble skapt i. Han kunne nemlig ikke tenke seg et liv uten Eva.

Hvor lenge var Adam i Paris[rediger]

Forholdet til Eva ble svært problematisk, da Eva satt stor pris på å bli kidnappet av Hitler som ønsket en forklaring på relativitetsteorien. Det kunne nemlig føre til evig liv. Niels Bohr hevdet sågar at man kunne bli Gud lik.

Magne Raundalen har feil[rediger]

Lettet forsvant Adam på leting etter sitt tapte paradis en plass i de dype skoger. Dette er forklarer Magne Raundalen [2] med at Adam ble posttraumatisk eplekjekk etter å ha forspist seg på forbudt frukt etter et lengre opphold i sekten vegetarianere.

Signifikant forskning viser at Raundalen har feil. Det er nemlig omvendt proporsjonalt.