Afrika

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Afrika før det flyttet til Sør Amerika

«Jeg fant jeg fant»

- Erne solberg om Afrika

«Det er varmt, men alt for mange utlendinger, ikke bra»

- Siv Jensen om Afrikas strender

«Det er krise her, men det er mange utlendinger, veldig bra»

- ''Kristin Halvors''en om Afrikas strender

«Så lite regn har eg ikkje sett sia sist eg forlot Bergen»

- Erna Solberg om Afrikas strender

Afrika er et land i Sør-Amerika. Det grenser til Grønland, Indonesia og Australia. Ble oppdaget i 1942, da Erne Solberg tok feil; hun gikk inn feil dør på kontoret sitt, han lette etter dassen.

Historie[rediger]

Det har vært unger i Afrika sider unge-torsdag. Afrika ble som sagt oppdaget da Morra di valgte feil reinsdyrpølse, og derfor sendte en melding til samene i Australia. De fikk meldingen, men selfølgelig måtte han som fikk meldingen ha dysleksi. Han trodde at det sto at Siv Jensen var på do. Han var veldig kåt på Siv Jensen så han lette etter doen, men desverre gikk han inn feil dør, så han kom inn i et lite hus i Afrika, og så kom det noen sinte afrikanere og bansket han.etter år 904 har det vært spor etter Wakanda og hogusa rasen som FBI fortsat jobber med etter at en jagerfly kamp ble ført/jaget in i bakken mens det andre russiske flyet kom rett in i Wakanda.

Befolkning[rediger]

Afrika er befolket af Russere. Du finner lett en russer på gata da han er den eneste med vodka i ansikter. De har og så store føtter at de ofte bruker å danse tripoloski, dette for lettere å ha ett slagvåpen. Hade ikke tilgang på tripoloski kan de gjerne bruke greiner, busker, Donald Duck, og svarte tissefanter.

Solberg drakk vodka i Afrika


Innbyggertall i 2006 var 251 på landsbasis. Det ligger til historien at Afrikanere ikke liker å bli tellt, så mangen som 34 000 befolkningtellere ble brutalt myrdet da de forsøkte å telle forskjellige landsbyer.

Minoriteter[rediger]

Pygmeindianere liker seg godt rundt den fuktige savannesteppene i neandertalerene. Denne stammen når sjelden mer enn 190cm, og er derfor blandt verdens minste befolkning. Bare slått av Japan, Kina og alle de andre Asiatsike landa. Pygmeindianerene bruker store deler av dagen på jakt. De jakter gjerne på krokorrrrrrrrrrrretttdiller, påfugl og dildo. Dildoen er indianerens øverste vokter og beskytter. De offrer gjerne store gaver flere ganger i året. I Afrika finner man også en betydelig minoritet av Klingoner.

Det er noen få kjente personer i Afrika. Mamma Mø, Pol Pot og Jens Stoltenberg for eksempel, bor i Afrika.

Dyreliv[rediger]

Japansk robotape på slettefjellet med Nærbø

Det finnes ikke dyreliv. De hadde noen elefanter og løver oppi ett tre for noen år siden, men etter at tre'et ble kuttet nedfor å lage motvei ble også desse utryddet. For å kompensere for dette har Afrika importert 17 784 Mekaniske løver, elefanter og apekatter fra den Japanske bedriften Sony.

På tross av dette er det flere tusen turister hvert år som drar for å se på bl.a. gjørmehull, brukne tre og regjering styriting(som er nasjonalsporten i landet).

Krypskyttere er desverre et problem, og det investeres nå i 49 drapsroboter som skal ta seg av disse

og det var her vitsen med en kammel og ellefsnten

Eksport[rediger]

Bananer, Bananfluer, Brød, loff og dildo. Dette er Afrikas største eksport. Noen vil kanskje påpeke gull og diamanter, men dette er helt feil siden ca 90% av gull og diamananter som forlater egentlig er glass og kamelavføring som er presset hardt sammen. Hvis vi gjør dette på Minecraft måten kan vi også finne diamanter langt ned i baken. Vi kan også lage glass med sand, som kan være veldig nyttig. Det bor mange apekatter og gorillaer i afrika som liker og henge i trær og voldta bananer. Den afrikanske kullskilpadden ble utryddet av russere i 1956. Forskere sier at det vil påvirke klimaet, fordi [kullskilpadden] produserte lystgass som er viktig for planeten.

Import[rediger]

Afrika trenger alt, unntatt brød og loff. Brød og loff har noe jævli mye av, og er derfor selv forsynt på dette området. De største import artiklene i 2007 var: Dildo, vann, grovbrød og Playstation. Det var i 1999 også stor import av diverse våpen for å feire Regjeringstyrt nr. 1000. Dette ble feiret med massemord og offentlig henrettelse på 437 personer fra det lokale gamlehjemmet. Hitler spiste loff med kaviar og egg i dette landet.

Konspirasjoner[rediger]

Afrika er egentlig en løgn. Afrika er en scam som USA har arrangert for å lure penger ut av andre land, som Finnland, Australia og Kina. Alle bilder og dokumentasjoner som skal bevise oss at Afrika er fattige og trenger økonomisk bistand, er falske bilder som USA og amerikanere har manipulert med skuespillere for å lure oss til å sende penger. Hvis du ser nøye etter på Redd Barna-reklamene så ser du at det egentlig er Morgan Freeman og Will Smith som er klipt inn i bildene. Dette gjør Obama i håp om å oppnå verdensherredømme. "Jess we can"

Land i Afrika
Algerie · Angola · Benin · Botswana · Burkina Faso · Burundi · Djibouti · Egypt · Ekvatorial-Guinea · Elfenbenskysten · Eritrea · Etiopia · Gabon · Gambia · Ghana · Guinea · Guinea-Bissau · Kamerun · Kapp Verde · Kenya · Komorene · Kongo · Kongo-Brazzaville · Lesotho · Liberia · Libya · Madagaskar · Malawi · Mali · Marokko · Mauritania · Mauritius · Mosambik · Namibia · Niger · Nigeria · Rwanda · Senegal · Den sentralafrikanske republikk · Seychellene · Sierra Leone · Somalia · Sudan · Swaziland · Sør-Afrika · Sør-Sudan · São Tomé og Príncipe · Tanzania · Togo · Tsjad · Tunisia · Uganda · Zambia · Zimbabwe
.