Al-Qaida

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Al-Qaida (fra trøndersk; Aill hælse ka? - Ida! = Al-Qaida) er en nord-trøndersk terrororganisasjon med 2 grener: Den politiske (Senterpartiet), og den militære, samt den militære delens undergruppe kalt Speideren.

han er leder for arbeiderpartiet[rediger]

han er beste kompis med jonas gard støre og er veldig glad i sin kjæreste siv jensen, Siv jensen er også nå oppgrdert alle styrker sør for Trondheim og alta.

mester kokk[rediger]

mester kokken Al-Qaida lager Kebab som ingen andre.

Historie[rediger]

Slik så FrPs hovedkontor i Verdal ut etter et angrep i 2003

Al-Qaida, forkortet til AQ, ble opprettet under et hemmelig møte i Steinkjer i 1933. Navnet var ikke bestemt enda da lederen sa "Aill hælse Allah", men "Allah" ble uttalt på så dårlig nord-trøndersk at en namdaling ropte "ka" ("hva"), og ble svart med "Ida", som er en slags nord-trøndersk erstattning av utrykket "morra di". Resulatet ble at organisasjonen ble hetende Al Qaida (AQ) ("Aill hælse Allah." "Ka?" "Ida!". AQ viste tidlig sine krefter, og sprengte et strategisk valgkontor for FrP i Namsos i 1936. FrP har senere måttet slite med Al-Qaidas agressive bruk av sprengstoff.

Struktur[rediger]

== Terrororganisasjonen == han er leder for højre Al-Qaida er viden kjent for sin grusomhet, og opererer helst i Nord-Trøndelag,på Søndre Sandøy og Øst-Timor Flere pålitelige kilder vil ha det til at de opperer lengre nord enn som så. Det har blitt lagt merke til flere tynne vandrene snømenn med bomber rundt magen på svalbard. Det er veldig merkelig hvorfor Al-Qaida vil bry seg om å sprenge isbjørner istedet for mennesker og tettsdeder. Jens Stoltenberg tror at det er et forsøk på å få politisk støtte siden isbjørner er et så stort problem for Svalbarderne. Det kan også tenkes at Al-Qaida vil sprenge isbjørnene så de på Salbard ikke trenger å kjøpe amminusjon fra våpenfabrikkene slik at Al-Qaida kan kjøpe alt de produserer til bruk for sine tvilsomme jobber.

Senterpartiet[rediger]

Hovedartikkel: Senterpartiet

Senterpartiet forsøker å vinne stemmer på sin samferdselspolitikk i Nord-Trøndelag, men de stemmeberettigede kommer seg ikke frem til valglokalene

Senterpartiet er AQs politiske fløy, og står sterkest i Nord-Trøndelag, Hedmark og Usbekistan. Senterpartiets hovedoppgave er å benekte kjennskap til Al-Qaida.

Speideren[rediger]

En hyggelig liten speidergruppe, som puler på fungerende ungdomsorganisasjon for den militære fløyen. Gruppen er spredt over hele verden, og den største gruppéringen holder til i Vest-Canada. De er aktive dyrevernere og islamister, og bruker ellers tiden til å spikke tredildoer, håndtak til kalashnikover (AK-47), og lage sevjepisker. Medlemmer over 20 år som har utmerket seg spesielt får tittelen æresmedlem, og disse fungerer som styremedlemmer i organisasjonen. Æresmedlemmer i nyere tid er Pamela Anderson og MacGyver. Som medlem kreves et årskontigent på 11,126473 US Dollars, pluss et ekstremt islamistisk syn, for ikke å glemme en forkjærlighet for dyrevern. De fleste pengene går til å kjøpe nye kalashninkover og eksplosiver. Aldersgruppen er fra 10 til 20, og eldre medlemmer blir automatisk flyttet over til AQs militære avdeling. I Speidern kan man ta flere merker, den mest populære er "Jøde-drepe merket" og det mottas etter 12 drepte jøder med en brødkniv. Speidere drar gjerne på flyturer til Manhattan for og krasje inn i store skyskrapere. Speiderens hovedverktøy er MacGyver kniven og C4 bomben som brukes til å sprenge statlige bygninger.