Al Gore

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Al Gore (Fullt navn: Albert Globl Öpwarmin Gore) ble født i 1911 og var en skikkelig råtass i sin barndom. På grunn av hans ekstreme overvekt fikk han tilnavnet "Fat Albert", noe som gjorde det lett for ham å få sitt eget tv-show på 70-tallet. Sammen med tv-produsenten Bill Cosby Clinton startet han i 1972 tv-serien "Fat Albert 'n' Friends". Det ble kanselert etter 25 sesonger (eller episoder, husker ikke helt). Etter et liv som rik tv-kjendis ble Al Gore visepresident i USA (Unhealthy Supper Assosiation). Etter det lagde han den musikalske komedien "En Ubehagelig Sensasjon". Der han presenterte si nye oppfinnelse: Global Oppvarming. Al Go(no)re er også en stor motstander av Ole Bull

Historien bak global oppvarming[rediger]

I 1993 ble Al Gore Bill Clintons visepresident fordi han var flink til å skjule Bills sidesprang og at han var Bills favorittelsker. Men da Clinton gikk av som president, ble Al Gore lei seg. Derfor ville han lage en film om hans nyeste oppfinnelse, nemlig global oppvarming. Siden Al Gore gjerne ville bli president - i en periode var han også den neste presidenten - ville han opplyse hele verden om den fantastiske oppvarmingen. Han kalte filmen "An invisible invention", og dette var beviset på hvordan global oppvarming ville gjøre verden til et bedre sted. Han flyr nå rundt hele kloden i sin privatjet for å forursense mest mulig og holder liveshow om global oppvarming.

Folk tror at George Bush ikke lot seg påvirke av Al Gore sin film. Det er feil. George Bush begynte å eksperimentere med en hevnprosjekt: Han fikk omdirigert penger til en prosjekt for å doble antall emoer i midt i Colorado. Derfor er der ukentlige konserter i Aspen hvor både Cris Cornell, Kid Rock, Limp Bizkit og Crazytown har konsert. Konserten avsluttes med Britney Spears monologen akkoppagnert til liksom-techno, men det er fordi Cris Crocker får $20.000 for oppdraget.