Alfakrøll

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Alfakrøll (kjemisk symbol: @) er et et dyr som ofte gjemmer seg i tastaturet ditt til høyre for toeren, men når noen kaster ett tastatur har den gjort jobben sin og dra til jungelen for og nytte sin pensjons tilværelse.Etter ett helt liv uten annet og spise en smulene fra en ung gamer sin hånd. Triste øyeblikk hvor de slåss mot tiden for og få slurpet i seg litt Coca-Cola før tastaturet blir gjort rent. Er det klart at Alfakrøll er sulten veldig sulten.Så i jungelen er den ett av de farligste og mest fryktede rovdyrene du kan møte den spiser vanligvis :

En kamuflert Alfakrøll som venter på sitt bytte.

I Kina spiser de Alfakrøll.[rediger]

Men i Kina har de blitt en delikatesse! Kineserne skrur og hamrer feller for å få tak i dem. Men alfakrøllene er raske,farlige og mestre i kamuflasje. De har hvert stille på ett tastatur i årevis så når de er fri har de ingen problem med og sitte stille i timesvis og se på deg.Se og se. På Gazastripen ble det blod og kaos etter ALFA store angrep både jøder og palestinere for og få seg en matbit.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

rompa