Algebra

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Algebra er et hvitt pulver som brukes som fôr til alger, det vil si encellede organismer som lever i havet. Dette pulveret er meget sunt og godt for algene, derav navnet. Algebra er også det dominerende midlet for å frembringe hvitfarge i matematikkrelatert undervisningsmateriell. Undersøkelser viser at 98,45% av alt matematikkrelatert undervisningsmateriell har algebra som eneste hvitfargefrembringende stoff. MacGyver er oppfinneren av algebra, og han var den første som så det.

Algebra er en kunstig fremstilt kjemisk forbindelse som består av aluminium, magnesiumoksid, heliumoksid, kvikksølv, batterisyre, pulverisert epleskall, finhakket Wonderbaum, miltbrannsporer, overflødige og makulerte saksdokumenter fra drapsetterforskningssaker hvor offeret selv fant liket, parkett og ketchup. Selve fremstillingsprosessen er meget komplisert og involverer koking, brenning, frysing, steking, blanding, eksponering for elektrisitet, radioaktivitet, ultrafiolett lys og samtidsmusikk, perforering, steking, omrøring, mobbing og påkjøring av en trikk hvor mer enn 68% av passasjerene sitter på venstre side.

Historie[rediger]

Oppfinnelsen[rediger]

Algebra ble funnet opp i en fjellandsby uten navn i Sør-Tyskland, av bassklarinettisten og hobbyalkoholikeren Albert Einstein i 1932, en gang han hadde kraftig bakrus. Ved en tilfeldighet befant alle ingrediensene seg i rommet hans morgenen etter bryllupet hans 1. april (med den pensjonerte gatemusikantinnen Klara Ƶłàžŧàḟříâşčħëéćhź) (Einstein-familien var kjent for stort alkoholforbruk, som ble enda større ved f.eks brylluper), og da katten hans veltet et stearinlys inntraff alle forutsetningene for dannelse av algebra. Det må legges til at denne ulykken forårsaket at huset til Einstein brant ned, at katten hans forsvant, at konserthuset ved siden av smeltet, og at de 69 passasjerene på venstre side i trikken utenfor huset til Einstein omkom.

Einstein var i den følgende perioden mest opptatt med forsvinningen til katten sin, med etter en stund la han merke til en sterk oppblomstring av alger i og rundt huset hans. Over alt var det også et fint, hvitt pulver. Einstein la sammen to og to og fikk fem.

algebra er en sort grønnalge.I perioden 1932 - 1939 brukte Einstein tiden effektivt på å drikke seg full og lete etter katten sin. Fra 1939 begynte han å kartlegge alle de forskjellige hendelsene i ulykken, og i juni 1944 klarte han å rekonstruere algebra. Tyskerne så på algebra som et middel for å vinne andre verdenskrig, men av mystiske årsaker, som senere viste seg å være bivirkninger fra algebra, ble soldatene deprimert og begikk selvmord ved hjelp av ostehøvler. Dette førte igjen til at tyskerne tapte krigen.

I dag[rediger]

Det er store doser som blir brukt til mel. Findus bruker det når de lager kunstig kjøtt før de selger produktene sine til forsvarsløse småbarn. I dag produseres algebra i store mengder av fattige barn i Kina og India. Det fôres også til skoleelever og får dem til å gange a med b osv. Lærerne sier at man kan sammenlikne det med ananas og bananer eller melk og papir. Reglene er da at a*b=ab, mens a+b=a+b. Dette har derimot vist seg å være feil. Dersom man erstatter a og b med melk og papir, får vi melk*papir=melkepapir. Det er nå en gang slik at det ikke er mulig å gange melk med papir - det skjønner selv en 2-åring. Melk+papir skal bli melk+papir fordi det ikke går an å blande a-er og b-er. Det er feil, de riktige svarene er:

  • melk*papir=et mattestykke
  • melk+papir=søl...

Bivirkninger[rediger]

Nyere forskning viser urovekkende resultater med henhold til bivirkninger av algebra. Bare det å være mindre enn fem meter fra et algebra-korn er meget skadelig, både fysisk og psykisk. Dessverre tar forskerne selv skade av å studere skader som følge av algebra, og det er ikke få vitenskapsmenn som har tatt livet sitt med ostehøvler for å lindre smertene.

Hvis du har et problem med algebra, finnes det en egen organisasjon, SOFA (Støtteforeningen for Ofre For Algebra), som hjelper algebraofre med å gå til anskaffelse av ostehøvler.

Kjente mennesker som har prøvd algebra: Cameron Hot Dallas: visste du at han ble hot da han spiste algebra han var så høyyy