Algoritme

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Algoritme betegner en definisjon på at en alge følger en rytme. Når algen har funnet rytmen, kalles det en algoritme. Ingen vet hvorfor det står I isteden for Y, men det er heller ikke viktig, da man ikke har norsktime nå. Hvis du har norsktime, burde du helst skrive "algorytme", da dette ordet tilsvarer den overnevnte definisjonen. Uansett, la oss kikke mer på algoritmen.

Algisk[rediger]

Når algen ikke har funnet rytmen, kalles det en stillikkealgoritme (fork. stikkoritme). Da vil algen søke rytme i fiskene og i havet. Hvis de ikke finner den der, går den på butikken og handler brus og potetgull. Dette er vanskelig, da alger (forhåpentligvis) ikke har ben å gå på. Men som det heter: Alt går an. For å teste om alt går an, burde du prøve å hoppe ut for den høyeste skyskraperen og ser om du overlever. Hvis du er død, er du sikker på at ikke alt går an. Men vent nå litt... nå har vi rotet oss bort. Vi skulle jo snakke om alger og sånt. Jo! Her kommer det! Som sagt går alt an, noe som vil tilsi at alger kan gå i butikken. Algen oppdager at den ikke kan ta brusen og godteriet ned i vann, men da er det for sent. Flott alge, nå har du kastet bort penger på ting du ikke trenger og som blir ødelagt, sier algemamma. Algeunge begynner å skrike: "Ikke gjør det mamma, ikke gjør det", men hun gjorde det. Akkurat hva hun gjorde, vet ingen, men kanskje du får svar en dag. Men ikke nå! Eller jo, kanskje! Følg denne linken for å finne ut hva som skjedde med stakkars algeunge! Nei! Vi skulle snakke om rytme! Jo! Algen fant rytmen i fiskene. Den kunne nå kalles en algoritme. Så, nå vet du forhåpentligvis alt om alger, så nå kan vi snakke om andre ting! Puh! Alger er kjedelige vesener.

Annet[rediger]

En alge kom i konflikt med en blåhval en gang på 1800-tallet. Det endte med at algen ble sur og spiste blåhvalen, noe som ikke ville ha gått an hvis det ikke var for at det heter "alt går an". Men alt går ikke an, for mens du leste artikkelen, fløy det en UFO forbi deg. Siden du kastet bort livet ditt, så du ikke UFO-en. Men det gjorde JEG! Og UFO-sjåføren ga meg 5 milliarder groter (51,2518691751 dollar). Han sa at den første som så UFO-en ville få disse pengene. Den første kunne vært deg, hadde det ikke vært for at du ikke var oppmerksom nok og stirret på denne kjedelige artikkelen om alger og butikker. Jaja, jeg er bare glad for pengene. Men jeg håper du har lært noe av dette: Alt går an hvis du vil at det ikke går an. Da vet du at alt kan gå an om du prøver å være intelligent. Du som leser: Følg med på andre ting! Du vet aldri hva som skjer i nærmiljøet ditt. Kanskje du ser en alge på shopping? Vel vel vel, ingen vil tro på deg. Du kan ikke si det til noen, du blir mobbet. Slutt å tro at du ser ting som ikke finnes. Du ble lurt av denne artikkelen! Trudde du i det hele tatt på det jeg har fortalt deg? I såfall, du er ikke intelligent.

Forekomst[rediger]

Algoritme forekommer overalt, det er bare mennesker som ikke kan se dem. Du kan finne algoritmen hvis du vil.

Hvordan finne algoritmen[rediger]

  • Ta en ost frem, gjerne Jarlsberg
  • Legg osten på et fat i romtemperatur
  • Vent 5 dager
  • Tøm 5 millimeter vann på osten
  • Vent 1 dag
  • Gi osten til ungen din

Hvis du har gjort oppskriften riktig, vil ungen bli alvorlig forgiftet. Dette skylles at algene i osten finner algoritmen i magen på ungen. Men det er ikke sikkert at ungen din vil spise osten. Da må du si dette til ungen din: Klikk her for å finne ut av hva du må si til ungen din.

Hva som skjedde[rediger]

Som sagt, algemamma ble sur på algeunge og ga han husarrest. Det var i grunnen alt! Jeg er lei av deg, så kom deg av gårde! Du kan se en fantastisk artikkel hvis du klikker på denne lenken.