Alicia Keys

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Alicia Keys er en musiker som synger. Selv om hun er veldig flink, er hun mest kjent for side oppfinnelser: Brunosthøvelen, Potetskreller´n og en spesiell voks til leggene.Hun har gitt ut noen album også.

Tidlig liv[rediger]

Alicia ble født i Oslo i 1941. Moren het Rosmarie Fritzl, og faren er ukjent. Som liten baby ble hun passet av selveste MacGyver, og det forklarer hvorfor hun er så smart og kjent. Da hun var syv begynte hun å ta tenketimer, slik at hun skulle ble smart. Da hun ble 8 år flyttet hun til Amerika for å lære å lage mat. I Amerika bodde hun i New York, ved Hell´s Kitchen. Alicia bodde og vokste opp på kjøkkenet fra hun var 8 år. (og dette forklarer vel kanskje hvordan hun fant opp potetskreller´n og Brunosthøvelen?). Alicia flyttet til sin favoritt-del av New York da hun ble 18 år; nemlig Harlem. Mens hun lagde mat, sang hun også litt iblant. Men stemmen hennes ble aldri noen stor suksess, dessverre. Når hun for første gang sang (for å prøve ut sjangsene hennes), 15 år gammel på en lokal kafé, ble hun kastet egg og annen råtten mat på før hun ikke en gang hadde rukket å skrudd på mikrofonen. Det ble senere funnet ut at hva som så ut som en kafé, var egentlig et sirkus. Hun sa at det forklarer alle de ballene og sirkus-musikken. Hun hadde riktignok duppet av rett før showet begynte, og noen hadde malt henne i ansiktet mens hun sov slik at folk trodde hun også var en klovn. Alicia bor nå incognito i et eller annet ukjent land i USA.

Oppfinnelser[rediger]

- Brunosthøvelen -Potetskreller´n - Spesiell voks til leggene

Alicia har funnet sin egen teknikk på hvordan man lager skiver. Den første hun lagede het "Songs in a Minor" og hun brukte potetskreller´n til å skjære den ut. Det kom ut i 2001 og fulgte med som en overraskelse når man kjøpte potetskreller´n.

På det neste albumet som het "The brunosthøvel of Alicia Keys" brukte hun brunosthøvelen til å skjære det ut. Det kom ut på baksiden til brunosthøvelen i 2008 og siden alle i Amerika liker brunost, og derfor kjøpte brunosthøvelen, ble det en kjempesuksses.

Hun har fortalt at hun jobber med en skivesom skal hete " As I spesiell voks til leggene Am".


Hun driver også og lager en orginisasjon som heter "Keep a Child Dead". Hun mener at når et barn er dødt, så er det jommen meg dødt.

Livet hennes i dag[rediger]

Nå bor hun midt i centeral park i New York, og trives der. For litt siden var hun på European Tour for å lete etter pappen sin, og ble ekstra lenge i Oslo fordi hun trodde hun skulle finne ham der. Det er tydelig at Alicia lengter hjem til Oslo, siden hun besøker hovedstaden ofte.

Engelsk[rediger]

Alicia Keys Speilside i Engelsks Uncyclopedia