Alzheimer

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Alzheimer er en ... ehm ... en sykdom som gjør at man glemmer ting. Alzheimer er en sykdom som gjør at m- .., ja, uansett, ehm .. ja, sykdommen ... var det en sykdom? ... Uansett ... Alzheimer oppstår i en ... alder av ... ehm, når man er gammel. Den er veldig ... farlig. Den er ikke smitsomm. Alzheiemr er en sykdom som, vent, har jeg sagt dette? ... Vel, Alzheimer ... oppstår ... hos gamle folk. Det er ikke smitsomm ... nei, nå begynner jeg på historien.

Historien ... tror jeg[rediger]

Hva var det nå da? ... Jo, altså, sykdo- var det en sykdom? Uansett, dette fenomenet ble oppdaget i år ... år ... nei, nå har jeg glemt det. Pokker. Ja, ja ... det ble oppdaget av ... ehm, noen som het ... ja, jeg har glemt det nå, men ... Alzheimer er en sy- nei, det har jeg jo sagt ... hva var det jeg skulle si? Hvem er du? Hva er det jeg gjør her? ... Åja, jeg skulle skrive noe. En ... artikkel om ... ja ...

En kategori[rediger]

Ja, det var noe jeg skulle skrive her ... Jo, Alzheimer er en- nei! Nei, nei, nei! Det har jeg jo ... hva har jeg?

Nei, nå går jeg og legger meg ... men det var noe jeg skulle ... hva var det?


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.