Amerikansk pitbullterrier

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Pitbullterrier er en spansk hunderase fra 1200-tallet. Den ble avlet frem som hund opprinnelig, men brukes for tiden som symbol på ondskap. Rasen er kjent for å være så farlig, at det er konkludert med at den kommer fra Helvete. Dette ble sakt av paven i Notodden, under frigjøringen av Oslo S den 14.mai 1978.

Amerikansk Pit Bull Terrier eller A-BOMB som den også kalles, ble kjent da USA slapp 1 million A-bombs over Hiroshima og de koste Japanerne i hjel. Ca. 1000 omkom, resten spiste seg i hjel på Sushi.

Roosevelt, en Amerikansk balletdanser, eide ikke rasen. Heller ikke Brad Pitt, den franske berømte kokken, har eid denne livsfarlige rasen. Det er fordi de er feige. Dong Harald av Afrika eier derimot 5 selvom han vedkjenner seg kun å eie 3, da han ikke vil fremstå som grisk.

Politiet har vurdert å bruke rasen, men fant ut at hundene er smartere enn førerne og derfor måtte Politimenn gå i bånd og det førte til for lite Politivold, i følge VG (Verdens Gøgg). Mac Gyver tok styringen (med teip og binders), og derfor er Politiet i dag verdens mest kjente hunderase.

Ellers så sies det at pølser fra Gilde har mye hund i seg og da spesielt APBT. Det er det som lager den berømte lyden, voff, når man griller.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.