Amfetakokain

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Amfetakokain er et ulovlig legemiddel som mange ungdommer bruker nå til dags, Amfetakokain er en kjemisk binding mellom en Slikkepinne og en boks med Neglelakk heldigvis har den nye barneombudsordning representanten Trond-Viggo Torgersen forbudt alt som kan minne om Amfetakokain for å hindre at flere unge dør, men det ironiske er at han selv er medlem av Bodø Café- & Uteliv hvor de bruker en god del Amfetakokain.


Historie[rediger]

Amfetakokain ble oppfunnet av Karl Heinz Renummerering i 1853 under en fotballkamp, beklageligvis var han så høy at han ikke kunne røre seg, men han overlevde og kunne derfor selge oppskriften videre til Brødrene dal for en flaske Coca-Cola og en iskrem.

Brødrene dal.[rediger]

utviklet Amfetakokain til noe litt mer barnevennlig, noe som så barn alltid gikk fulle fra klokka 06:30 om morgenen til 23:15 på kvelden.

  • Så det var ikke rart at nordmenn alltid har slitt med trafikk korker , med fulle barn ravende i veien hele dagen!

I 1899 ble Brødrene dal selv så lei av alle trafikk korkene at han solgte oppskriften videre til Bob Kåre Jackson for to pakker med fot-ballkort og hele sesong 1 & 2 av Hotel Cæsar.


Når Bob Kåre Jackson tok over.[rediger]

Ble den bare solgt til personer over 18, de som var under 18 fikk ikke .Så derfor begynte de og spille CAD på dataene deres, mens voksne menn i 40-års alderen gikk i gatene høye, og koste med å fingre hverandre. Heldigvis hadde de bestemt seg for å trekke tilbake produktet siden at menn over 40 hadde blitt utrydningstruet av Bob Kåre Jackson.

Så bestemte Bob Kåre Jackson seg for å styre hele Sprengstoffabrikken i Norge og er nå sekretær i Amfetakokain for alle også kjent som AFA.Filmstjerneimage ‎

Her er den farlige blandingen av Amfetaminsak.