Animefangirl

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Animefangirl
En svarthåret Normal Anime-fangirl. Ikke prøv dette hjemme, da vår fotograf døde etter å ha blitt oppdaget.
En svarthåret Normal Anime-fangirl. Ikke prøv dette hjemme, da vår fotograf døde etter å ha blitt oppdaget.
Vitenskapelig(e)
navn:
Homo insaneus hyperius femme
Osamu Tezuka, Ukjent
Norsk(e) navn: Normal Anime-fangirl
Hører til: menneskefamilien,
menneskelignende rovdyr,
rovdyr
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


«OH MY GOD! IT GOT MY ARM! IT GOT MY ARM! I WILL NOW DIE! FUCK ME!!»

- Tilfeldig forbipasserende om sint Anime-fangirl

«De skremmer meg!»

- Bloody Mary om Anime-fangirl

«Det er umulig å lære dem noe som helst!»

- Lærer om Anime-fangirls

En anime-fangirl (lat. homo insaneus hyperius femme) er en ikke bare meget utbredt, men også meget farlig sideart av arten "menneske" (lat. homo sapien.) Arten tilhører familien "mennesker", derav underkategorien "menneskelignende rovdyr".

Historie[rediger]

Ingen vet helt sikkert hvem som oppdaget den første fangirl, heller ikke når og hvor. Noen forskere tror at denne mystiske arten begynte å utvikles helt tilbake i steinalderen. Mest sannsynlig oppdaget i tiden etter at daddy USA slapp to atombomber på Japan, det var tydeligvis ikke nok fordi japanesere begynte å lage anime (kinesiske tegneserier) for å oppmuntre japaneserne. Når denne sykdommen traff den vestlige verden begynte vanlige folk å like anime og da kom de som likte det alt for mye aka Animefangirl (weeaboo, weeb, autist etc.) de tok over uskyldige barn på 90-tallet og det har aldri stoppet.


Kjennetegn[rediger]

I motsetning til hva folk tror, er det ikke alltid så enkelt å få øye på en fangirl. Noen raser (se "Raser" nedenfor) er mindre folkesky enn andre, og derfor lette å oppdage. Besatt Anime-Fangirl er en av de letteste å få øye på. Hun vil ofte være "festens midtpunkt", og ganske lett å få øye på.

Anime-Fangirls flest liker godt å kle seg etter sin favoritt anime-figur. Mange velger også å kle seg i ekstremt fargerike klær, med eller uten diverse anime-effekter.


Atferd[rediger]

Anime-fangirls er ofte meget aggressive. Dette kommer an på hvilken rase animefangirl man snakker om. Den normale Anime-fangirlen vil normalt ikke angripe mennesker med mindre de føler seg truet, eller øyner noe "SHINEEY!" eller "OMG HYPER AWESOME KAH-WAH-EEH ANIMEH STASH!". Deres mest kjente angrep blir kalt glomping.

Utbredelse[rediger]

Anime-fangirls er utbredt over store deler av, om ikke hele, verden. I noen land og byer er det mer tydelig enn andre. Noen tegn på at anime-fangirls er i nærheten er...

 • Flakkende blikk.
 • Anime og/eller mangabutikker.
 • Folk med uvanlige/rare/fargerike klær.
 • Folk med kostymer.
 • Store folkemengder i panikk.
 • Porno


Raser[rediger]

Selv om mange tror at har man sett en animefangirl, så har man sett alle, finnes det flere raser "anime-fangirl". De mest kjente er:

 • Normal Anime-fangirl

(Lat. homo insaneus hyperius normalis femme) Denne Anime-fangirlen vil kunne fremstå som en (mer eller mindre) helt normal person.

 • Yaoi Anime-fangirl

(Lat. homo insaneus hyperius hombre beatris romanticus femme) En variant av Yaoi Anime-fangirl er Besatt Yaoi Anime-fangirl.

 • Stalker-Anime-fangirl

(Lat. homo insaneus hyperius glompalis jeg-ser-degus femme)

 • Hyperaktiv Anime-Fangirl

(Lat. homo insaneus alltidus hyperius es ekstremus tragiskus femme.) Denne rasen forble uoppdaget over en lang tidsperiode, fordi forskerne trodde at en Hyperaktiv Anime-Fangirl rett og slett var en Normal Anime-Fangirl med ADD. Dette var da ikke tilfellet, da de fant ut at Hyperaktiv Anime-Fangirls er- rett og slett- født slik. Som det latinske navnet tilsier, er de alltid på farten og hyperaktive. De er også blitt, av høyt respekterte og kvalifiserte forskere, puttet inn i underrasen "ekstremus tragiskus".

Forskere tror at deres konstant hyperaktive tilstand kommer av at de har et ekstra organ, lokalisert rett ved nyrene, som produserer sukker.

 • Besatt Anime-fangirl

(Lat. homo insaneus hyperius ikkehåpforus absoluttmiiiinus femme)


Og den mindre kjente


 • Skjult Anime-fangirl

(Lat. homo insaneus hyperius iallhemmelighetbesattus femme) Den skjulten Anime-fangirl vil være vanskelig å få tak i. Hun foretrekker å gå i nøytrale, om ikke helt normale klær, og helst ikke delta i de aktivitetene andre typer Anime-Fangirls ville deltatt i.