Anonym

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
"Jeg er Anonym"

«Det skal jeg kalle barnet mitt»

- MacGyver om Anonym

«Å, de snakker om meg!»

- Anonym om Anonym

Anonym er Norges mest brukte navn. Mer enn 70% av Norges befolkning heter Anonym.

Man har mange gode eksempler. De fleste som er med på TV-chat og spørreprogrammer heter Anonym. Er det tilfeldig? Neppe! Anonym er beggekjønnavn, men det er går ikke ann å hete Anonymsen til etternavn. Men har du noen gang hørt om noen som heter Renésen?

Anonym brukes av like mange gutter som jenter, men ingen vet hvorfor. Kanskje det er fordi det er et beggekjønnavn. Også klagebrev til TV og meldinger til radioprogrammer er det mange som heter Anonym. Etter 1988 har det blitt veldig populært å kalle barna sine for Anonym og det var særlig mellom 1988 og 1992 at det var skikkelig in å kalle barna sine det. Fra 1988 til 1992 ble 7 av 10 barn kalt Anonym.

Anonym er også sett på som et ganske belastet navn, ettersom de fleste som bruker navnet har en trang til å skrive klager og lignende. De har også en stor trang til å prate på chaterom, faktisk har 100% av personer med navnet Anonym sendt inn et brev, en klage eller en annen form for komunikasjon, ofte i det offentlige rom.


Det finnes en teori om at Anonym er ett enkelt individ, og bruker mesteparten av sin tid på å kommentere ALT - du kan finne spor av Anonym på alle forum og chatterom på internett. Anonym klager omtrent alltid i innleggene sine, derfor er det et flertall som tror at Anonym er en kvinne med konstant PMS.