Anonymous

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Anonymous

Anonymous er en terrorgruppe som ble startet av sinte Pakistanere og Afghanere i USA. Det går rykter om at de ledes av Osama Bin Laden, og deres fremste mål er å utrydde Scientologi-kirker over hele verden for å erstatte dem med moskeer. Etterhvert ble deres kamp mot Scientologi kjent for folk som kommuniserte via internett, og Pakistanere og Afghanere over hele verden sluttet seg gradvis til gruppen. Anonymous har også leid in MacGayver for å terrorisere playstations nettverk med lommekniven sin og dette kaller de hacking. Hex0010 leverer da hjemadressen til anonymous medlemene til FBI for de glemte og ta av maskene når de stakk på macdonalds og kjøpte 7 cheeseburgere på tilbud med kortene sine.

9/11[rediger]

Gruppen Al'Quaida ble startet som et eksperiment av Osama, og selv om terroraksjonen mot tvillingtårnene i USA var relativt vellykket, fant man fort ut at det var for lett å spore opp hvem som stod bak aksjonen. Derfor ble Al'Quaida gjort om til Anonymous (se under).

Bragder[rediger]

  • Etter fiaskoen med 9/11, fant Osama ut at det var best å anonymisere gruppen og dens medlemmer. Derfor kom han på at medlemmene kunne bruke masker. Dette viste seg å være en bragd, ettersom ingen har klart å finne ut hvem som startet Anonymous eller hvem som samarbeider med gruppen.
  • Har nesten klart å utrydde Scientologi på egenhånd ved hjelp av skremselspropaganda og demonstrasjoner. Det jobbes fortsatt med å erstatte kirkene med moskeer...
  • Medlemmene klarte å sperre bassenget til Habbo Hotell fordi det var AIDS der!

Kjennetegn[rediger]

  • Medlemmene liker å gå med masker.
  • Medlemmene liker å lage skremselsvideoer på YouTube.
  • Organisasjonen har etterhvert tatt over enkelte forum på nettet, så som 4chan og 7chan.
  • Organisasjonen har en forkjærlighet for lulz.

Planer[rediger]

Ingen av disse planene har per dags dato vært særlig vellykkede. Etter at Osama Bin Laden forsøkte å sprenge en t-bane vogn i Oslo men ble stoppet av Mads Ousdal, har alle terrorforsøk fra Anonymous midlertidig stoppet opp grunnet forstoppelse.

Forøvrig er Tom Cruise erkefienden til Anonymous, og han har utlovet en pengepremie på 1,000,000 dollar til den som klarer å fange lederen av gruppen eller skaffe til veie bevis som fører til at lederen blir tatt. Men ettersom Scientologi-medlemmer stort sett er hjelpeløse fanatiske tullinger har det hittil ikke lykkes å skaffe til veie et fotografi av Osama Bin Laden.

Samarbeidspartnere[rediger]