Antennemannen

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Antennemannen er et relativt nytt fenomen. Navnet hans kan minne litt om lommemannen, men det er viktig å huske på at disse to mennene ikke har noe som helst med hverandre å gjøre.

Antennemannen er en kriminell person som kan utsette deg for stjeling av TV signalene dine eller han kan finne på å lese tankene dine. Det sies at Antennemannen er en nær bekjent av den såkalte RiksTV-Gutten.

Seinere kan man få se et bilde tatt av Antennemannen for bare noen dager siden. Da ble han observert i et klasserom i Kongsberg der han satt å leste tankene til læreren og elevene.

Det er håret til Antennemannen som er nøkkelen til han suksess. Han har stritt, fettete hår som garantert ikke har blir gredd eller børstet siden mellomkrigstiden. Midt oppå hodet hans har det vokst frem en antennelignende hårtust. Denne hårtusten er så kraftig og så full av hjerneenergi at den kan fange opp blandt annet TV signaler. Om den fryktelige antennemannen stiller seg opp utenfor huset ditt kan du risikere at han stjeler parabolsignalene dine. Denne typen kriminalitet utfører han gjerne under spennende fotballkamper. Da kikker han inn i vinduet og ser på kampen til et eller annet uskylig offer. Rett før noen holder på å score, kniper han igjen øynene, retter på hårtusten og stjeler signalet. Dette er så ekstremt irriterende og frustrerende at folk har endt opp med å henge seg selv i sinne.

Det er viktig å huske på at Antennemannen er svært farlig og utilregnelig og dessuten nærmest umulig å fakke siden han kan lese tanker.

Politiet oppfordrer alle til å holde avstand og rapportere all mistenksom aktivitet med TV signalene. På den annen side ønkser ikke politiet å motta tips hver gang noen tenker rare tanker de er redde for at noen har lest.