Anubis Travel

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Anubis.jpg
Anubis Travel
IATA
ANB
ICAO
ABN
Callsign
ANTR
Grunnlagt2008
HovedflyplasserGardermoen "Gærdis"
BonusprogramOsiris
LoungeGreve Lounge
AllianseIngen
Antall fly1
Destinasjoner1
Morselskap
Slagord
HovedkontorHokksund, Norge
NøkkelpersonerKaptein Kvise, Berent-Robin, Joyce
Nettside: anubistravel.hz

Anubis Travel er et flyselskap som ble opprettet i 2008 av Greven, Kaptein Kvise, Kaptein Trompis, Berent-Robin og Joyce. Selskapet har base i Hokksund, Norge, og flyr til St. Josef Land og en del charterdestinasjoner ved behov.

Denne statuetten finner man på direktørens kontor.

Historie[rediger]

Selskapet ble stiftet i 2008 og startet sine flyvninger med utrangerte Boeing 707 som de fikk for prisen av skrapstålet. Maskinen er malt i selskapets farger og logo, og har fått inndelt forskjellige klasser.

Mannskap[rediger]

Kaptein Kvise var den første Kapteinen til Anubis Travel, men grunnet store kviseproblemer så er det ikke alltid han kan fly. Greven står for serveringen ombord på flyene, der han deler ut Grevens Cider, men kun i Greve Class. Kaptein Trompis spiller trompet som underholdning ombord, og Joyce er offisiell gratishore. Nyeste tilskudd blant mannskapet er kjæresten til Joyce, Berent-Robin.

Hovedflyplassen til Anubis Travel har en stor statue av Anubis. Nissen er en stor fan av flyselskapet.

Klasseinndeling på flyene[rediger]

Greve Class[rediger]

Dette er den mest luksuriøse klassen ombord på flyet til Anubis Travel, og kan sammenliknes med første klasse. Man får seteplass, og servert Grevens Cider og brukt snus hvis ønskelig.

Kvise Class[rediger]

Her er det ikke sitteplasser, men man må stå. Ingen servering, og det er ikke lov å ha med seg noe bagasje.

Parasitt Class[rediger]

Dette er økonomi-tilbudet. Her ligger man i flyets bagasjerom under flyet, og det er dårlig med oksygen, så det anbefales å ta med oksygen selv. Er flyet fullbooket, kan man henge i tau bak flyet, men dette koster 500kr ekstra.