Apekatt

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Ikke klapp en apekatt du ikke kjenner.

Som navnet tilsier, en krysning mellom en ape og en katt. Opprinnelsen er ukjent, men det spekuleres i om apekattene kan ha blitt skapt av Siv Jensen på starten av 1620-tallet etter at et kaninsammenplastringsforsøk gikk forferdelig galt.

Apekattene lever i dag i Finland hvor 152% av statsinntektene kommer fra vaffelsalg. De tok over styringsmaktene i 1997 mens Finlands daværende president Brad Pitt var hos McDonald's og bestilte BicMac med ekstra pommes frites. Brad Pitt er nå Apekattenes søppelkasse, apekattene hiver alt fra brente vafler til kondomer.

Zakaria ble skutt av en ape og fikk flere skader. Phillip og Melvin eier hver sin apekatt som begge suger tånegler

Den siste tiden har apekattene befunnet seg i konflikt med de nordiske samene, da de mener at lappekakene er mye bedre enn vaflene til apekattene. Samene har den siste tiden blitt observert i Helsinki mens de tilbyr lapping av sykkeldekk, salg av lappekaker, skrubbing av tånegler og gjøre annet for å utkonkurrere apekattene.

Navnet Apekatt kommer egentlig av ordene "farge" og "klatt", men da deres øverste leder Julius den 1. som alle vil se, hadde en alvorlig talefeil, ble det nye navnet mottatt med jubel og glede i et land like ved Kristiansand.

Se også[rediger]