Appelsin

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Appelsinplakat.jpg

Appelsin er en orange ball med noe uspiselig kjøtt hadde hater skola noe veldignni og andre kule ting... Man tar av det orange utenpå, på norsk kalt appelsinskall, står man igjen med en ball som man i følge leger og andre med peiling kan spise. Dette medfører da at man få i seg en stor dose C-vitaminer. Det er en ond art i Appelsinskallet kalt giftsaft. Appelsinen har det med å gå til angrep på øynene dine med dette (det gjør veldig vondt), også starter den kjemiske reaksjoner på huden som gjør at du blir helt klissete på henda. Når du skreller appelsinen før du skal spise den spruter det inn i øynene dine og du får vondt. Husk også at du ikke må spise de hvite trådlignende greiene inni, det er ifølge leger på ØreNeseHals veldig skadelig for halsen, og du kan bli kvelt...<nowiki>IKKE SPIS TRÅDLIGNENDE GREIER! Appelsiner er også romvesner. Ingen vet når de kommer fra den utenomjordiske planeten Afrika. Det kommer opp flytende vesken fra denne såkalte appelsinen. Det kan ta alle og andre.

Det viktigste produktet av appelsiner heter: appelsin-juice-frosset (dehydrert). Det måtte Eddy Murphy vite da han skulle spille børsmekler. Hverken DeLillos eller Atle Antonsen synger om…. appelsin-juice-frosset.

Smarte måter for å skrelle en Appelsin på :[rediger]

når du suger en appelsin lenge nok som har skall på, mister den skallet :D (Men du mister huden):D


(ikke spis appelsin) (appelsin stammer fra jernalderen og ble første gang produsert i en hestesko .

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.