Apple

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Apple.jpg

Apple er et gammelt eple fra 70-tallet og logoen til fruktprodusenten Apple. Logoen er belagt med sølv for ikke å råtne. De har laget operativsystemet Mac som kommer av eplet McIntosh. Navnet ble også funnet opp for å få folk til å tenke på annet en McDonald's/Hamburgere når de hører ordet Mac. Navnet Mac kommer av opphaveren av maskinen, nemlig MacGyver. Siden eplet råtner, lager Apple nye versjoner hele tiden. De siste årene med kattenavn for at folk skal glemme at det er epler og tro at det varer lengre. Apple-maskinenes mus fikk kun én musetast etter et uhell med en av kattene for noen år siden.

Apple er svært glade i å lage nye standarder som enten ender på saksbordet til EU-kommisjonen eller blir utkonkurrert av mer humane løsninger. Eksempler på dette er Firewire, ALAC, ACC og ADP.

Apple-fanboys kan ofte spottes på cafeer som Starbucks, med et palestina-sjerf, briller fra 60-tallet og ofte kledd i mote fra andre tiår. De surfer hovedsaklig Facebook og blogger om livet sitt. Alle bilder tatt med Macbooken sin blir lagt under album merket som "Photobooth". Applefanboys er svært glad i å dra eplet sitt inn i allslags tema, og blir ofte veldig sinte om de finner sider som dette. Reaksjonen på artikler som dette blir ofte redigering, raging eller vold.

Andre produkter fra det sikkert råtne eplet (ingen vet, det som er under sølvet har ingen sett de siste 30 åra):

iStone[rediger]

Apples eventyr startet med den mye kritserte iStone. Den kom i år 1500 f.v.t og ingen var helt villig til å betale to blanke skjell for den. Men etterhvert sank prisen til et blankt skjell og salget økte drastiskt. Selv om iStone viste seg å ha mange feil som at touch-skjermen av en eller annen grunn ikke virket og det at det var en firkantet stein. Men for apple var dette et stort gjennombrudd.

iPod[rediger]

Ipod er en type personlig pod som fungerer som et stressfremkallende hjelpemiddel for understressede personer, derav forbokstaven "I". Dette gjør den ved å være overpriset, og å sovne når man trykker på av knappen.

iPhone[rediger]

En noe større og dyrere enn moren hans

iPod med ringefunksjon og kamera. Den er så stor at du ikke får den ned i lomma. Men da kan du, som meningen er, vise den fram til alle de andre som ikke har råd til å søle bort så mye penger på noe du kan få mye billigere og bedre. Den nye iPhone har fått en såkalt "retina-display", med denne så skal du selv kunne spotte kjønnsvorter når du surfer etter russiske koner på nettet. På din iPhone kan du også få Jævlikasjoner som kan bli kjøpt på Jævli 

QuickTime[rediger]

Et program for lyd- og videospilling. Navnet ble funnet opp så quickt at de oppkalte produktet etter det og ikke etter treigheten. Planlagt navn var egentlig SlowMotion. Men, Apple glemte "i" foran. Krever et sølvfarget eple med hull til video for å starte.

iTunes[rediger]

Et program som Apple sier er laget for å spille av lydfiler, desverre er dette i realitet kun noe de sier så du skal bli påtvunget deres program og så de skal kunne selge deg "musikk" som de kaller det samtidig som de tar dataen din som gissel så du skal kjøpe en ny av dem. iTunes er svært glad i å konvertere musikkfilene dine til ACC og bildene dine til crappy thumbnails, ingen vet hvorfor programmet gjør det, men kilder sier at iTunes er et verktøy for å kunne ta over verden ved å erstatte alle åpne formater, og kun gjøre musikk og bilder tilgjengelige på eple-enheter.

Lettelse[rediger]

Følelsen mange mindre smarte mennesker har når de går over fra Windowns til Macinflush. Dette følger etterpå med stort og strålende "WOHHOOO!!!" ettersom at de har funnet ut at operativsystemet er dummere enn de selv er. I 99.99% av tilfellene følger dette opp med stor fortvilelse ettersom at de får iBombScreenOfDeath etter å ha brukt den som dasspapir og/eller å ha slettet flere viktige iFuckOsama -filer som holder operativsystemet i gang. Etter dette går de fleste i1337-geekene over til den mindre begavede GNU/Linux-distroet Ubuntu (som er litte gran smartere, men slår ikke kommunist-oset Micronazi Windowns), mens de normale mindre begavede sender pcen inn til reparasjon og får tilbake sendt den med Zoogle Chrume OS, som er garantert terrorist-tyggegummi-sikkert og inkludert på kjøpet er det med Fjesbok kjeks og MSNM (Micro-softis-nosejob-messengsaaaarrrr).

Den beryktede Apple-kraften[rediger]

En modifisert utgave av tyngdekraften, utgitt uten tilgjengelig kildekode.

MacBookAir[rediger]

Macbook eller CrapBook som den også kalles er et type stempel som produsenten Apple, eller Crapple utgir regelmessig. Stempelet brukes for å stemple dårlige bøker slik at leserne ikke skal kaste bort penger ved å kjøpe den.

iSuperRotten[rediger]

Ekslusivt superråttent eple for de rikeste av de rikeste.

iPad[rediger]

  • En type pute som, med hensyn til Fēng Shuǐ, svever i lufta og tilpasser seg omgivelsene for behagelighets skyld. Funksjonen er noe usikker, men dingsen er flat.
  • En elektronisk skjærefjøl som selges på Ikea. (se IPad)
  • Et bind for å erstatte kvinnenes tamponger, er superabsorberende og kommer bundlet sammen med iTampoon.
  • Kalkulatoren....skaff deg vitenskapelig kalkulator, og den går vitenskapelig til verks for å tyne $19 for at den tok fra deg tallet to. Du må seffølgelig betale $19 for å få det tilbake. Et produkt du er lite fornøyd med, skal du betale for. Om inntektene går til en tredje person, og ikke Apple, har den tredje personen ingen skyld i at Apple er noen dumminger.


== IcryMySelfToSleep == er da en lader for Iphone som gjør at elektrisiteten strømmer gjennom laderen og eksplderer ved munnstykket til dei Icrymyselftosleep, detter gjør at din Iphone korslutter for 0,3 sekunder men våkner opp full ladet. men det er ikkje kos lkevel å jaja

Overskriftstekst[rediger]

==

iLand[rediger]

iLand er et land som ble produsert av Apple. Den ble gitt ut i 2011 I iLand er alt i touch, det vil si at tar du på en bil, vil den automatisk starte, tar du på morra di, vil hun automatisk ta av seg klærne og strippe.

iPlanet[rediger]

iPlanet er en hel sølvfarget planet formet eple som skal gis ut i 2037, for folk å leve på når verden går under. på iPlanet er alt automatisk, sølvfarget og har en haug med touch-funkjsoner. iPlanet har en måne, iMoon som er formet som et eplefrø. iPlanet og iMoon er fortsatt under produksjon.

iDontGiveAFuck[rediger]

Et program laget for de som ikke liker å svare telefonen sin. Er du en av de som ikke liker å svare på meldinger eller svare når noen ringer, da er iDontGiveAFuck perfekt for deg. Hvis du ikke har tenkt å svare telefonen, så kan du nå også si det til vennene dine, uten å røre telefonen!

iShit[rediger]

Apple introduserer iShit i 2013, og folk gleder seg som bare det. iShit sin idè går ut på å si i fra når folk skal drite, iShit vil alltid være på og trenger ikke batterier. Det vil bli produsert omtrent to og en halv milliard iShits, og hvis vi er ekstra heldige vil vi også få med den nye funksjonen iShit Laser. iShit Laser har en laser som peker ned mot der hvor driten lander, den kan da kalkulere hvor lang tid det er til driten treffer bakken, nødvendig? Ja. iShit vil bare være tilgjengelig i disse områdene: Irak, Grønland, Sibirfjellene, Damaskus og Stillehavet. Og ikke minst i Sverige!

Markedsstrategi[rediger]

I og med at Apple baserer seg på å selge gårsdagens teknologi til morgendagens blodpris, må det en utspekulert markedsstrategi til for å kunne lure eventuelle kunder. Markedsstrategien til Apple er identisk med strategien til selskaper som Nike, McDonald's, Coca-cola og Pepsi.

Størstedelen av utgiften brukes på reklame og merkevarebygging, en svært liten andel brukes på utvikling og produksjon. Målet er å lure folk til å tro at Apple er noe helt annet enn det de er i tilegg til at det er virusfritt. Det er derfor en typisk applekunde i ramme alvor tror at han er trendy og teknologibevisst, denne livsløgnen blir selvsagt pinlig komisk for alle oss andre, men applekunden er for sløvet ned til å skjønne at alle andre (selv appleansatte) gapskratter av han, han er blitt det markedsavdelingen til Apple kaller for en iZombie.

Se også:[rediger]