Arne-Bjarne Bjartesen

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«En av de mest ubetydelige menneskene jeg noengang har kjent»

- Oscar Wilde om Arne-Bjarne

«Vi var på karaoketurnering sammen sist fredag, jeg vant selvfølgelig»

- Siv Jensen om Arne-Bjarne

«Nehehei, jeg vant ikke Siv»

- Oscar Wilde om Siv Jensen

«Du var ikke der en gang!»

- Arne-Bjarne om Oscar Wilde

«Har du noe potetgull?»

- Han der om Arne-Bjarne

«Arne-Bjarne er død»

- Nietzche om Arne-Bjarne

«Det er jeg ikke»

- Arne-Bjarne om Sin egen død

«Han er ikke det Nietzche, hva er det med deg og folk som ikke er døde?»

- Gud om Arne-Bjarne og Nietzche

«Nei det har jeg ikke»

- Arne-Bjarne om Han der

Arne-Bjarne som attenåring

Generelt[rediger]

Arne-Bjarne "Odd Even Kjell-Inge Ola-Per-Erik" Bjartesen er en fullstendig ubetydelig fiksjonell person som ikke skal ha gjordt noe særlig mer ut av livet sitt enn å spise spaghetti med sennep på sammen med sin russiske kusine (og kone) Olga Tretovenovitsch på terrassen til Carl I. Hagen. Han er også i svært liten grad kjent for å ha sett på et unormalt stort antall episoder av "I Gode og Onde Dager" og for å jobbe som revisor for et lite flyttebyra på sørsiden av Molde.

Liv[rediger]

Arne-Bjarne er sønnen til Per-Arne og Torlid Andersen og ble født den 15 februar 1972. Han vokste opp i en liten leilighet i Trondhjem sammen med sin søster Edna og bodde der til familien flyttet til Molde i 1985. Han var på den tiden glad i å brette papirfly og å spille dataspill på sin Apple 2 maskin som han hadde spart opp fra penger han hadde tjent på å gå med aviser. Han kom senere til å studere økonomi og administrasjon på BI for senere å jobbe som revisor i diverse mindre firmaer.

I 1993 kjøpte han en hvit Honda som han bruker en del tid og penger på, han liker å spise potetgull og grandiosa og sliter med et høyt kolesterolnivå. Han er allergisk mot polyester og har jobbet sammen med andre revisorer for litt større firmaer i Oslo, han innrømmet senere at han kun gjorde dette for pengenes skyld og angrer sterkt på dette.

Hans kone Olga skal ifølge visse rykter sies å være granddatter av Dolph Lundgren.

Et band fra Molde som ingen husker navnet på lagde sangen "Arne Bjarne ifra Kvam" om vår mann. Til forståsegpåere som mener at Kvam ligger i Gudbrandsdalen kan det opplyses at det ligger en liten, råtten bydel ved samme navn vest for Molde sentrum, hvor Arne Bjarne bor.

Oppnåelser[rediger]

I Arne-Bjarnes liv hittil skal han ha klart å få til følgende oppnåelser:

Se Også[rediger]

IRC Tv Såpeopera