Arne Scheie

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Arne Scheie er en gravid som drikker seg full, han har med speisialområde innen Persiske fotballspillerers fothygiene. Ansatt i NRK som ekspertkomentator på samtlige sendinger under den Persiske Golfen. Persian open Er da meget godt kjent for sine kunskaper om svette føtter, og lokale Persiske fotballspillere.

Barndom[rediger]

Arne veks opp sammen med sin far ombord ett lasteskip tidlig på 50-tallet. Skipet "Edna sunbeam" hadde flere turer ned til den Persiske gulfen (ikke forveksles med "Persiske golf"). Her nede fikk Arne en forkjærlighet for fotball og golf. Han ble venn med den litt eldre Saddam Hussein og hadde i lang tid kontakt med han per golfslag. I en alder av 15 kom han i kontakt med sine første føtter, og han ble aldri den samme etter dette. Hans far har uttalt: "Han kunne pusse sko i mange timer. Men han luktet for det meste oppi, ble lite pussing"

Han likte moren veldig godt, og dette fikk konsekvenser. Han ble allerede far i 11 års alderen.

Utdanning[rediger]

Arne er utdannet fysiopat, homopartisan, evnuk, feltseng og autist. Alle utdanningene (untatt autist ) er brevkurs. Han hadde en 5-åring Master utdanning innen autistfaged ved Varhard i Storbritania. Der speisaliserte han seg innen fothygiene på Persiske fotballspillere, til stor frustrasjon for hans mentor, Fot I Hose.

Jobb[rediger]

Er komentator på samtlige NRK sendinger der hans kunskaper trengs (som er overraskende mange). Har og i en tid samlet sammen fotsvett-ekstrakt fra samtlige Persiske fotballspillere i perioden 67-89 og 90-08. Denne selges på Rimi for kr 99.90.

Privatliv[rediger]

Liker føtter, og lider av kronisk fotfetish. Favorittsnop er "sureføtter" og bollemus. Liker å lage dikt om føtter, og hans mest berømte er "Sure føtter" fremført under Persiske Golf '02

"Føtter er sure, tå-hår er grå. 
Jeg liker føtter, som lukter svetter"