Brystholder

Fra Ikkepedia
(Omdirigert fra BH)
Hopp til: navigasjon, søk

«De som tror BH-er er for jenter, må tenke seg om to ganger, eller tre. Noen perverse griser har antydet at jenter kanskje kan trenger dem for å holde opp puppene, noe som er latterlig siden brystene henger jo akkurat hvor de skal være. Hvorfor vil noe liksom flytte dem oppover? Jeg må le. (He. He.)»

- Fat-man

Brystholdere (også kalt BH, som også kan tolkes som "Bare Hankjønn") er noe gutter har på seg når de må ut på vinteren. Abraham Lincoln var en viktig forkjemper for BH. BH-er er en viktig ting i livet til gutter. Uten dem ville det kanskje aldri vært noen glade gutter i denne generasjonen. BH-er er den beste tingen en gutt kan få, bortsett fra FIFA-spill. BH-er er dyre (de koster alltid minst 1000 kr), men det er verdt å bruke pengene på noe som en kar virkelig kan se godt ut i. Den dyreste koster 50 milliarder fordi den er laget av ekte gull, sølv og diamanter. Det høres kanskje vondt ut, men den har veldig myke puter på seg.

Fat-man har alltid vært en av de største forkjemperne for BH, og bidro til at BH-en har blitt et favorittplagg blant alle gutter og menn.