BMW

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
BMW

BMW er et bilmerke som hovedsaklig anvendes av bærumsgutter som er 18 til 20 år gamle. Et vanlig syn når man kjører en BMW er å bli forbikjørt av en egoistisk Audisjåfør, men heldigvis varer dette bare i noen sekunder. Bilene er ofte svarte for god kamuflasje om natten, eller sjakkmønstret for å utbasunere uforbeholden støtte til kongen og dronningen. Kongen støtter seg selv ved å kjøre BMW, men valgte bort sjakkmønstret siden han liker vintersport bedre enn sjakk. Tross dette er bilen hans kongeblå, ikke alpinhvit, dette for at UP skal flytte seg og gjøre honnør når han bryter trafikkreglene.

Bilene kan ikke brukes lengre enn 3 måneder uten omfattende og kontinuerlig teknisk tilsyn, siden de detter fra hverandre litt hver gang man vrir om nøkkelen. BMW skrives ofte med små bokstaver for å demonstrere ydmyk anger. Mang bmwer eller bevere blir lagt ut på finn.no for en billig penge på grunn av dårlig lakk og sliter av rust type: Meget alvorlig. Men alt i alt så er BMW svært god å kjøre. Så hvis jeg hadde vært deg så hadde jeg brukt den så lenge den levde.

Opphav[rediger]

BMW har sitt opphav i elendige forhold. Fabrikken produserte romskip under krigen, på østfronten, og ble senere flyttet til München da de gode tidene opphørte. BMW har siden produsert biler på løpende bånd i påvente av en ny invasjon.

Ifølge en deutsche freunde er BMW på tysk Bayeriche Männchen Verein - Bayerske Mannsling Forening. BMW ble opprettet i de glade 30åra da røvstukere, rumpefantaster og andre fetischister gjorde opprør mot det etablerte sammfunnet i Bayern. De etablerte en egen stat på gutterommet til Kurt Eisner, bedre kjent som Die Frie Gross Syd Deutsche Republik Für Frihet und Guttekos. DFGSDRFFUG som det ble forkortett til, der de kose seg til die grosse guld medalje. Men etter at Kurts mor kastet dem på dør etter at naboene hadde klaget så erklærte da Franz (Lipp) krig mot Kurts mor. Det ble ikke godt mottatt. Kurt fikk dette dette ikke uke penger mer, så han måtte selge ruuumpa si. Erich (Mühsam) fant de ut at løsningen måtte være å være en stat i staten. Jospeh G. fortalte dem at "Emigre governments must not live too long in a vacuum. Unless they have some actuality to support them, they only exist in the realm of theory". Lujo Brentano ble skremt av dette med vakuum. Ernt (Toller) og Gustav (Landauer) fant da ut at dette med væpna revolusjon bare var noe dritt, m.a.o. noe for de som ikke hadde vasket seg der sola ikke skinner. Så de gikk over til å være en forening - BMW

Betydning[rediger]

Det er stor usikkerhet om hva forkortelsen faktisk står for, eller om det i det hele tatt er noen forkortelse. Forskere ved Harvard University har kommet frem til at det må være en av disse forklaringene:

 • Bedre Merke Venter
 • Bedre Med Volvo
 • Big Money Waste
 • Black Man's Wagon
 • Bimmers MekkeVerksted
 • Bayerske Makk Werken
 • Barely Moving Wreck
 • Break My Windows
 • Bær Møkka Vekk
 • Broke My Wife
 • Bedre Model ventes
 • Black Mother’s Wagon
 • Big Mother's Wagon

Rent kulturantropologisk sett burde navnet vært KIS, som betyr Katta I Sekken. Hva den tyske oversettelsen er vet ingen, da den tyske katten forlengst er utryddet. Tyskland har imidlertid storproduksjon av søppelsekker, tyskere er nemlig sykelig opptatt av renslighet, og de fleste BMWer havner naturligvis til slutt i en.