Baby

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

En baby er en skrikende ond maskin. De kan medføre alvorlig hørsellskade. I 2.verdenskrig tapte tyskerne fordi motstanderne hadde babyer som slapp bomber som var like kraftige som atom bomber, bombene stinket og var litt brune. Feillagde bomber var rennende. De som lagde bombene måtte ha gassmasker og mange ble drept. hvis de var uheldige ble de utsatt for døds strålen, den var gul og lukta forferdelig, ble man truffet kjente man en varm ekkel våt følelse. blir du truffet har du nøyaktig 2 min før du dør av syre. babyer liker som vanligst og skrike som en drapsmaskin og lage stank bomber annet ord for baby er torturmaskin. babyer blir skapt av og blande ketchup, diare, pølse og kjemikalie X også kjent som brune klumper. disse genereres av og sitte på en do, plutselig plopper den ut av rumpa di, du må plukke den op blande de i blandingen (vil du ikke dette kan du sette deg på gryta og plutselig er den der. advarsel Babyer er onde de liker og spise: mamma, pappa, pølsemenn, og griser.


'Baby er et ikke rart vesen som enkelt og greit er et resultat av sex. De hyler og skriker som om det skulle dø. En liten drittbylt som sender ut både sjarm og stank. Dette ønsker også mange etter maks en uke. De ligner mest på utvaskede rosiner og har, i liket med resten av oss, to ben, to hender og et litt for stort hode, fullt av ingenting. Fødselen går vi ikke i dypere detaljer nå, men vi kan røpe at etter ni mnd. med kvalme og oppkast, fødes ungen ut på det samme stedet det kom inn. Slim og gørr kan gjerne medfølge.

Etterhvert som den lille saken vokser til begynner den å lage lyder og bevege seg. For hver eneste ting denne lille stinkbomben gjør, begynner voknse å klappe og si "Å så flink!" uten at triksene ikke er spesielt imponerende. Babymaskinen reagerer på noen få kommandoer til å begynne med, disse er:

  • "Å! skal klappesøte?" - Denne får krabaten til å slå de tynne og meget sårbare hendene sammen i høy hastighet, noe som etterhvert fører til bruddskader, og legevaktbesøk.
  • "Å! så stor!" - Denne kommandoen endrer høyden på den lille saken dramatisk, krabaten strekker seg til det maksimale med hendene i været (kan vokse med hele 2,3 millimeter). Desverre er det hele en løgn, krabaten blir ikke større det er bare noe den og foreldrene tror...
  • "Komme?" - Denne kommandoen får ungen til å strekke ut hendene slik at du selv må bære den, ikke sjangs for at den kommer av seg selv!

De snakker et språk vi ikke forstår, men den kloke vitenskapsmannen "MacGyver" fant opp en maskin hvor han tydet det merkelige insektspråket. De fleste babyene sa "La oss sprengre ræva til mamma" eller "Vi kapper av sverdet til Pappa."

Ingen vet helt sikkert hvordan babyer blir skapt, men det er kanskje like greit! Allikevel har professorer forsket på dette, og hypotesene er:

  • Det er når mennene kommer hjem fra jobb og kjører inn i garasjen mens de lekker bensin.
  • Andre tror det er når folk legger pølsa i et pølsebrød.

Men ingen vet.... og de r søte