Bacon

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

NCI bacon.png


"Bacon? Er ikke det en ny type BMW?"

~Blondine om bacon

" Jeg har alltid med noen hundre baconer på tur"

~Lars Monsen om bacon

«This country has more swine than People! We need a bacon solution!!»

- USAs neste president om sitt neste problem


Bacon (lat. Jammojam Jammonam) er et vilt dyr som lever over hele Europa, noen steder i Kina, men ikke i Australia. Den trives best i en skog ved en innsjø, men overlever på fjelltopper og åpne sletter. Baconen er kjent for sin karakteristiske klukking (Grakk Grakk), og det meget stygge utseendet. Her i Norge er den sett på som en delikatesse, og for mange bønder er bacon-jakten årets høydepunkt. Den største baconen som er blitt tatt i Norge, er en vanlig bacon som var 22 cm lang og 3029 gram, av Macgyver da han var på norgesbesøk.


Beskrivelse[rediger]

Baconen er mellom 10 og 20 cm, ofte litt svidd og lukter som en gris. Selv om den er liten, er den sterk som en sofagris og dum som en FRPvelger ; den har faktisk 300 hestekrefter! Det gjør at den kan drepe alle dyr i Norge unntatt froskene, fordi de bruker mobilen sin og ringer til nærmeste menneske med hagle, og det er som oftest Lars Monsen. Hvor mange baconer som finnes er uklart, men det antas å være rundt 27 000 eksemplarer, fordelt på tre arter; Husbacon, Egg&Bacon og Usynlig Bacon. Den kan ikke forveksles med noe annet dyr, selv om den kan ligne en bæsj på langt hold. Hvis man finner en død elg i skogen, der alle innvollene er sugd ut, kan den ha blitt drept av en bacon. Eller ikke. Det kan ha vært Macgyver på ett av sine tusentalls oppdrag.

Husbacon[rediger]

En husbacon er en vanlig bacon som har blitt lurt av en idiot ved at idioten fanget den med et skikkelig truserøsk. Det skjedde en gang på 1800-tallet, og siden den gang, har husbaconen blitt et vanlig kjæledyr. Enslige mannfolk er de vanligste eierne, men dessverre blir altfor mange av baconene slaktet for å bli spist. Barn elsker baconer, og kan leke med baconen sin i mange dager uten å tenke på annet. Husbaconen kan ikke slåss, siden den ikke har armer, som heller ikke noen av de andre baconene har.


Egg&Bacon[rediger]

Egg&Bacon er en fusiontype bacon, som ble til da Lars Monsen var på tur i Gokk, og skulle steke egg. Plutselig kom en bacon inn i teltet og ble stekt sammen med egget. Fire uker senere kom en Egg&Bacon baby ut av teltet til Lars Monsen, som da befant seg på Øst-Polen. Denne typen bacon er en utmerket svømmer, og slår [morra di]] på en god dag. Det finnes kun førti Egg&Baconer i verden, derfor er den ikke lov å jakte på. Selv om svenskene jakter på den, siden de er analfabetikere hele bunten, utgjør de ingen trussel.Usynlig Bacon[rediger]

Ingen vet om den finnes, men folkene som tror på Brnjyb er raske med å forsvare den usynlige baconen også. Chuck Norris trodde han ble angrepet av en en gang, men det viste seg å være en hoggelg Hvis du ser en usynlig bacon, helst ring 1881.

Krangelen mellom D.Ø.I.E.F og Dyrevernet[rediger]

"De Økologiske Idioters Elbil-forbund" ville teste ut om man kan bruke en bacon som drivstoff. Da begynte folkene i dyrevernet å tute og skrike for å få medfølelse. Det hjalp ikke, D.Ø.I.E.F gikk til skogen og kom tilbake med fire baconer, tre elger og en haug fjortizzer med svineinfluensa. De testet i sju lange, sju breie, tre feite, to korte, fire stygge og seks flere. Etter denne intense testingen strøk to baconer med, og hele verden fulgte med saken. Da ble Michael Jackson sjalu, hoppet ned fra skyene der han og Petter Pan fløy rundt som to idioter med nedsatt syn, og ødela alle testene. Grunnen var at han forventet å være på radio og forsiden av alle aviser i minst tre år til, etter hans dødsfall. Saken ble henlagt, fordi man kan ikke dømme en død person.