Balder

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
"Balder sitt nansiktsuttrykk da Odin kom for å hente ham"

Balder var Odin sin sønn og derfor Poseidons stesvigermor på farsiden. Balder var lett tilbakestående, og kalte derfor Odin for Jølle.


Tidlig liv[rediger]

Balder ble født den 7. Juni nittesjuogførr. Han ble født med sykdommen tilbakeståisme. Han hadde også problemer med sinnet sit. Dette var fordi foreldrene hans ville beholde de gamle tradisjonene ved å teste om barnet var sterkt nok, ved først å slå barnet tre ganger mot en stor stein, for så å tvangsfôre ungen i tre uker med whiskey. Dette preget Balder veldig mye i ettertiden, han endte derfor opp som Postmann. Hans far var den berømte guden Odin og hans mor var en Latvisk ku. Han vokste opp på Vladimir sin bondegård i Ukraina, hvor han arbeidet som kattemelker. Det var forøvrig balder som oppfant melkemaskinen. Balder jobbet på gården til Vladimir helt til Odin kom for å hente ham. Balder fikk da vite, at Odin og kua hadde vært på ferie på sydpolen hvor de snødde inne i en hytte. Odin måtte da spise sin kjære hustru. Odin ville da dra hjem til gudene med sin staute sønn. Balder var da 17 år gammel, og veide 40 kilo. Han kunne knapt løfte en traktor, noe som er det letteste gudene går rundt og løfter på. I gudeverden ble derfor Balder satt på en streng fettdiett. Etter to uker, veide han akkurat så mye som minstevekta for å komme inn, nemlig 246.7 kilo. Balder var da 1.60 høy. Han høstet stor suksess ettersom den lave kropphøyden gav ham en enorm tykkelse på fettet, opptil en meter. Særig isolert var han rundt den midterste spekkringen.

Navnet[rediger]

Balder ble ofte mobbet for navnet sitt, og alle kalte ham RAbalder. Han ble også kalt idioten, søplekæll, shitforbrains, that guy with the tiny head og lignende grusomheter. Han har også fått bedre kallenavn fra gudene, slike som:

 • Den feite, udødelige kællen
 • Balder Rabalder
 • Balder'n
 • Baldie
 • Feite Frik

og ting i den retningen.


Suksess[rediger]

Balder gjorde stor suksess i gudeverden på grunn av sin usårbarhet. Alle beundret ham da kroppen hans svelget pil etter pil med pure hasj. "De ble bare borte" sa en imponert Tor til Aftenposten. På grunnag av dette, er det grunn til å tro at Balder har Nøkkgener. På grunn av sin dumdristighet, ble Balder drept av Hod, guden for blinde og blindehunder, fordi Hod ikke trodde at Balder fremdeles var usårbar etter fettsuging. Etter suginga, veide Balder igjen 40 kilo, og pila som Hod skjøt gikk rett gjennom brystet hans

Familie[rediger]

Balders familie hører man lite om i historiene, men man har greid å finne ut litt, ved hjelp av krysslesning, kryssklipping, og fri fantasi (Har kommer teorien om Potetgullgruver inn...). Hans far, Odin, var konge i gudeverden, og en rundbrenner av dimensjoner. Det eksisterer ikke det hunkjønn i gudeverden som ikke Odin har vært bortom, så da alle var lei av å være med ham, dro han på backpacking i Europa. På en tur gjennom Latvia, traff han sitt livs kjærlighet, nemlig kua Olga. De giftet seg den 7. Juni trettenførtiåtte. Hans mor, var egentlig urkua, som het "saltkua til Ymse", og ble voldtatt for førte gang da Odin kom og drepte Ymse. Av redsen for at vodtagelsen skulle gjenta seg, skifta kua navn til Olga og bosatte seg på en bondegård eid av den onde stefaren til Ku Klux Klan, nemlig Ivan. Men plutselig en dag kom Odin tilbake. Han kjente ikke kua igjen, men voldtok den alikevel. Deretter ble de gift. Olga ville jo selvsagt ikke, men hun kunne jo ikke snakke, så det gikk for det meste i rauting, noe presten selvsagt tok som et "ja". Balder skal også ha en bror ved navn Steve Jobs, men det er ikke bekreftet. Steve Jobs, kunne heller ikke svare på sprøsmålet, da han skulle "på middag til fattern og den jævla kua av en mor"

På bildet ser vi: fra venstre mot høyre: Balder som tøffer seg, Odin som drikker seg hinsides, Peter Pan, en venn av Odin og Armen til Robin Hood.


Bragder og prestasjoner[rediger]

Balder gjorde mye artig i løpet av sitt liv og her er en kort gjennomgang:

 • 10 år: tente på glasset med hjemmebrent til Vladimir. Måtte da bo i grisebingen resten av måneden.
 • 11 år: røska av halen til grisen for å se om dyrene kan bytte kroppsdeler med hverandre. Vladimir slo da til ham med en torsk
 • 12 år: et rolig år om man ser bort fra at Balder la en tønne med krutt under gyngestolen til Vladimir og tente på.
 • 13 år: Et år med dårlig inspirasjon. Bytta bare om salt med sukker og omvendt. Vladimir helte pepper i øynene på ham. Fant da opp peppersprayen.
 • 14 år: rolig år
 • 15 år: Drepte noen skjærer. ikke mye
 • 16 år: Løp ned i byen og ropte at Vladimir har liten nese
 • 17 år: blei henta av odin på Sleipjævl. Balder merket at Odin klemte føttene spasmisk inn i sidene på hesten, så ved en av de mange tissepausene underveis, festa Balder spiker til skohelene til Odin. Dermed fant han opp sporene også.
 • 18 år: Var på fettkur. Fikk et underlig stoff som gudene kalte "fettvann", Hver liter inneholder 30 kilo fett. Balder greide å putte 20 liter i vintanken til Tor. Da fikk alle seg en god latter.
 • 19 år: Fikk seg selv drept, og ble viden kjent for å være det første offeret av en klassisk bow-and-arrow drive-by noensinne registrert i historien.
 • 20 år: hadde vært i dødsriket i ett år, og da han begynte å kjede seg, plagde han dødsguden. Han ble så inderlig irritert, at han pælma Balder opp igjen.
 • 21 år: Overtalte em 6 åring til å spise Potetskrell.
 • 22 år: Fikk sin første Presang.

Etter døden[rediger]

Som sagt, døde Balder. Han kom da til dødsriket. Der vandret han rundt i tretten dager og søtten netter. Han gikk seg vill flere ganger blandt staglamittene og staglakittene, men han fant veien til ingensteder tilslutt. Da han kom frem dit, slo han seg ned, og giftet seg med gunnvor, en menneskedjevel. Høyresiden hennes var menneske, mens venstresiden var djevel. Balder skal ha skrevet i et brev hjem, at "hun er en jævel til å strikke", noe som er sant, for det var hun som oppfant selbuvotten.