Ball

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

En ball er en sylinder formet trekant. Baller brukes ofte i kjøretøy, og i sport. Arealet av ballen regnes i matte som, som dette: 1 + 1 = 2-1 = 2 - 1

= 1x1 = S x S = S x y x l x y x n x d x e x r. Da får vi formelen: Sy2Lnder som er 1, Det vil altså si at 1 = Sylinder

Ballen ble oppfunnet av Arkimedes. Arkimedes var en ensom mann, der ligger svaret sylinder,1. Arkimedes var høy og fet, litt som en runding, men kjapp var han. Når han møtte på store bakker, lag han seg og rullet ned bakken, det er derfor de bruker baller i kjøretøy.

I sport brukes ballen i rally. Det sies også at ball brukes i fotball. Der er det om å gjøres å sparke en sylinder formet trekant i en bil. Denne sporten kombineres med rally og da for vi en sport som kalles raball.

Raball handler om at man skal sparke en synlinder formet trekant i en bil å se hvor langt den klarer å kjøre med en synlider sparket trekant. Verdensrekorden i dette ble satt i verdensmester skapet i new york 2001. Spiller 9 Osama sparket ballen i bilen så hardt at bilen tok av og fløy avgårde, og traff World trade center. Det samme skjedde da Osama's bror Obama skulle skyte ballen. Bilen fløy og sprengte twin towers. Uflaksen toppet seg da spiller Moammar gaddafi skjøt ballen så langt bort til pentagon.

Pentagon - Hamburger by gikk til himmels. Ihvertfall 120 meter av den. Amerikanerne som var motstanderne gikk amok. Nå hadde de tapt Verdensmesterskapet i raball og landet dems ble hardt skaddet! Over 2 personer døde i det katastrofale tapet! Amerikanerne tok hevn. Hevnen var som følge, å gi bare strømper og stilongs i julegave.

Denne krigen som nå startet varte i 10 minutter. Derfor regnes raball som verdens farligste sport.