Bananbøyer

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Noen bananbøyere

Bananbøyer er et yrke som blant annet går ut på akkurat det det høres ut som. De starter med naturlige rette, brune bananer og forvandler dem til de bøyde gule fruktene man kjøper i butikken.

Historie[rediger]

Alle bananer blir nøye kontrollert før de sendes til kjøpmannen.

I sin ungdom hadde David Beckham sommerjobb som bananbøyer hos Bama. Han oppfant den effektive metoden som går ut på å bøye dem over knærne. Denne teknikken kalles nå "to bend it like Beckham". Tidligere måtte bananbøyere slå bananene med stein mange ganger for å gi dem en tilfredsstillende bøy.

Prosess[rediger]

Det første en bananbøyer gjør er å klatre opp i et tre og ta ned noen bananer. Når en banan er samlet inn, setter bøyeren seg på en stein og begynner å bøye den over kneet. Deretter legges den i en eske som sendes til andre land, slik at en gjeng med polakker og litauere kan dekke den med billig grønn eller gul spraymaling.


Arbeidsforhold[rediger]

Advarsel

Dette avsnittet kommer nok til å få Ikkepedia saksøkt av Dole.

Bananbøying er notorisk for dårlige arbeidsforhold. Å plukke bananer er svært farlig. Milliarder av bananbøyere dør hvert år av å falle ned fra trær, av å bli slått i hjel av sinte bavianer og av å bli dyttet ned fra trær av sinte bavianer. Mange bananbøyere sliter også med søvnmangel siden bananfluer fra Bananistan holder dem våkne med summingen sin.


Se også[rediger]Denne artikkelen vil bli skrevet ut i tre eksemplarer til bruk som
fôr til elger med mindre du hjelper oss med å utvide den.

Redd artikkelen fra elgen!