Bandasje

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Bandasje er en veldig hyggelig og koselig måte å kommunisere på. Om du bandasjerer med een god venn, vil det si at man kanskje koser og nusser litt.. Det er som regel kjjærestepar som driver slik, men å bandasjere er veldig veldig koselig. Det er veldig normalt å bandasjere med hunden sin, om man har en hund eller en gris. For da lukter det ekstra godt.

den øverste informasjonen var bare tull sånn btw. en bandasje er en laaaaang ...bandasje som du skal surre rundt dine eller andre sine skader som feks;

  • overfladiske skrubbsår , og skrubbsår er som oftes bare småunger som griner over.
  • kutt etter dine eller andre sine sammenbrudd, om du (eller noen andre) har kuttet deg har du(eller noen andre)som oftes ingen behov for bandasje men du velger og bruke det fordi du er redd for at mamma skal se det og kjefte på deg.
  • forstuet ankel eller handledd osv. forstuete kroppsdeler forekommer oftes av forr mye fingring eller puling.

Bandasje brukes også ofte til å pakke inn valper for de kommer hjem i postkassen . De bruker gaffateip først og så etter det så tar de bandasje og binder valpen helt fast så har du en sikker og trygg valp til den kommer i postkassen.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.