Bangladesh

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Det er en god ide og få deg noen timer med din egen personlige zombie trener før du besøker Bangladesh.

Bangladesh.[rediger]

Bangladesh. Vist du syntes det høres ut som en nakkeskadde , så tar du ikke så veldig feil for det er et skadet land som knakk nakken for lenge siden.Det har alltid vært et krimmenselt utedo og alle som har gjort noe og planleger mer skadde stikker innom her.I nyere tid har FN gått til det drastiske skrittet og betale de som lever her og levere dem våpen. For og utrydde den stadig økene Zombie trusselen .

  • 'Folk vil slettes ikke dø lengre.Og har du nettopp knertet kameraten din for en neve slanter.'Og han ikke vil dø , men i tillegg forfølger deg for å ta deg Da har du et problem.

Men på den positive siden Kapellion trives god og bestanden er økene. Dessuten har bestanden av Kjøttetende planter , Hodeløs zombiflaggermus , Transylvansk Vampyrhund , Monster , Kjøttetende elger , Irsk ulvehund , og der det er skrekk har alltid bestanden av Reddhare økt med omgivelsene.

  • Det sies at etter flere år med herding av psyken har han fått et killer instinkt. Bak et bamsesmil. Han er også en utkledning ekspert .De navnløse har bestemt å sende inn Asgeir Borgemoen som en siste løsning mot dritten.Han skal være klar til kamp i 2020.
Menesker og dyr står sammen mot Zombie truselen. Zombiene kan sees krysse elven i Bakgrunnen som små hvite prikker.Ingen av menneskene eller dyrene på bilde overlevde.

Historie.[rediger]

Bangladesh var alltid en utsider. Da de andre landene bygde infrastruktur og handel mellom landegrensene. Valgte Bangladesh og lage vanskelige stier og en uframkommelige jungel på høye skarpe fjelltopper som banditter og svindler kunne gjemme seg i når faren for fengselstraff ble for stor hos nabolandene. Å Det var etter ett meget velykket tyveri av en magisk edelsten .( Forbandet og forhekset så klart) at det i 1774 ble rapportert om det første utbudet av zombie i verden. Og antall zombier over den seksuelle lavalder har vokst for hvert år.

  • I 1994 satte skynett inn en tropp med terminatorer for og ta seg av Zombie krisen og kanskje få seg litt god pr.De ble knust og skynet har sagt siden i et sjelden tv program.At de der galningene der kan menneskene ta knekken på selv.

I 2012 ble alle verdens bølleer send dit.Det er blitt tilbakerapotert gråtene zombieer som rister på hode og sier Hvorfor liker dere meg ikke. Prosjektet er bli regnet som en delvis suksess.

Næringsliv.[rediger]

Næringsliv er basert på et stjele , låne var ikke den min kultur . Det er en evig byttehandel uten noen form for penger eller bibliotekers lånekort.Tar du noe med deg inn i dette landet må du anse det som u -hjelp. Du slipper bare ut igjen når du er fullstendig ribbet og naken.Noe som er dumt da mange turister blir arrestert for blotting etter endt ferie / Zombie jakt.