Banjo

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Banjo er et instrument oppfunet av Hitler. Meningen med banjo er å torturere fanger ved å spille på den. Dette har blitt bevist i de Amerikanske sørstatene, hvor det har dødd over 100 000 av denne mord-maskinen.

Hitler brukte Banjo som våpen


Komponenter[rediger]

Banjo består av et E-11 BlasTech plasmagevær og saueblærer, samt noen strenger. Man kan bruke den som et skytevåpen, men den blir mest brukt som et torturvåpen. Hitler elsket banjoene (bokstavelig). Han brukte de mange ganger og fikk til og med Eva Braun til å spille han til døde. Hitlers kjærlighet til banjoene ble beskrevet i boka "Der Führer:Banjo-history", som ble funnet på et tysk bibliotek i 1978. Det viser seg også at i denne boka kunne man se hitlers egne musikk (tortur) tekster.

Metoden[rediger]

Man bruker som sagt banjoen som et torturvåpen. Den lager en så fryktelig lyd at den sprenger trommehinnene dine etter ca. 10 minutter(mange rocke-band bruker banjoen i musikken sin). Mange av ofrene tar selvmord etter rundt 3 minutter, og da står det tilfeldigvis en AK-47 eller en kniv ved siden av. I tyske konsentrasjonsleirer ble banjoen mest brukt under avhør, men ble også brukt i massemord. Ofrene ble ført inn i lydisolerte rom og hadde blitt lovet litt rolig Mozart før sengetid, men da ble banjoen spilt og ører sprengt.


I dag[rediger]

I dag er banjoen kassert, bortsett fra i ny-nazist-grupper, hvor de har rammet den inn og hengt den på veggen.

Forskere tror at banjoen er det verste tortur-våpenet noensinne skapt av mennesket. Hundre ganger værre enn atombomben og O.C. Men dette er fortsatt litt skurrete, ettersom det aldri har blitt dokumentert.

Mange country-musikere, heavy- metalband og såkalte "bluegrass"-musikere bruker fortsatt banjoen i sangene sine, men siden banjoen er ulovlig i samtlige 3921 land(Vatikanstaten inkludert), er det veldig få country-musikere som slår igjennom. Derimot har dette blitt veldig populært i heavy-metalkulturen, hvor tilskuerne ofte ofrer trommehinnene sine for noe bra, høy musikk. I 2004 ble banjoen forbedret av Macgyver, ved hjelp av gaffa-teip, tyggegummi og litt støv.