Barbar

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Generelt om Barbarer[rediger]

Barbar456.jpg Barbarer er som regel store og slemme, med STORE muskler og hårete mage. De spiser som regel lunsj-kebab til frokost, men alle vet jo at lunsj-kebab egentlig skal spises til lunsj. Ekte barbarer følger nemlig ikke regler. Middagen til barbarer pleier å være stekte grisebryster, og kveldsmat pleier å være svidd oksetungestuing med erter og tomatsaus.

Hva driver de med?[rediger]

Det ligger i navnet, hva en barbar driver med. Han barberer folk, såklart. Til tross for at han er så hårete og skjeggete. En ekte barbar, barberer med sabelen sin (og da tenker jeg ikke på den han har imellom beina. Der pleier det å være en tegnestift, if you catch my drift).

Familie, ting man kan blande med barbar[rediger]

Bartendere: Dette er de som står bak disken i barer. Yndlingsstedene til Barbarene.

Barnebarn: Disse er som regel små og søte i motsetning til barbarene.

Barrebarr: Dette er en utdødd rase. De var som barbarene, bare at de var snille og gode. De vokset leggene hver dag, og likte å plukke (hverandres) blomster. (Også kjent som "Homsebarer".)

Kannabis: Ligner ikke på barbar i det hele tatt, jo! Men det kan føre til Barbar-bivrikninger.

Den største barbaren av alle[rediger]

Det går myter om en sagnomsust Barbar. Han eide alle med lommekniven sin. Han ble på gammelnorsk kalt Mac-ur Gayv-ur. Det står i gamle runeinnskripsjoner at han utførte magi med den lille lommekniven sin.Barbar.jpg