Barnehage

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Kjøp ditt eget barnetre til å ha i hagen! Garantert prima unger etter kun fem måneder!

Barnehage er en særegen vri av konseptet botanisk hage. der ludde ikke får beholde dommen. Oppfinneren bak ideen er botanist Dr.Frankenstein og hans medhjelper Poop. Flere intetanende individer mister evnen til å produsere barn, grunnet baterisyreoverdose eller lignene. Barn som kommer derfra levende sliter ofte med sterk depresjon

Barnehagen skal gi disse individene sjansen til å kjenne den grufulle situasjonen som forelder, etter ønske fra organisasjonenNFT (No Fuck Today). Dette mødte motgang i verdensomspennende sammenheng, siden de mente at adopsjonskonseptet ville bryte sammen hvis dette ble gjennomført.

Vi vil ikke ha de bruningene dere adopsjonister gir oss! Svarte folket med.

I dag er barnehager en vanlig geskjeft som har engasjert mange botanikere.

Barnehage er også et sted hvor folk som jobber plasserer ungene sine i oppbevaringsbokser og henter dem når de er ferdige å jobbe.(et genialt konsept)

Barnehagen er en læringsplass, hvor barn lærer seg alt fra snakking til hvordan mamma bruker kniven. og andre ting. Det er også et sted man vil tilbake til

Barna her kjemper også om sin plass, den som taper blir hivd sammen med de andre barna som tidligere har tapt eller var feil art ved fødsel.