Bart

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Dalí demonsterer en lystig bart fra surrealismen.
Nietzsche demonsterer selvfølgelig en nihilistik bart.

«Bli itj nå fart uten bart!»

- Trønderloven om bart

«Den vokser ut igjen! Uansett hvor mye jeg barberer meg»

- Julenissen om bart til sine små lektøyer (alver)

En bart er en ansamling hår, vanligvis kjønnshår, som er festet mellom overleppa og nesa. Et bredt spektrum av produkter har opp gjennom historien blitt brukt for å feste hårene. I det gamle Hellas var sperm på moten i mange hundre år, mens Hitler foretrakk dobbelsidig teip. Bart har lenge vært et uttrykk for homofili, hvilket gjorde til at Time Magazine i 2006 kåret Trondheim til The Gay Capital of the World. I nyere tid har barten opplevd økende popularitet blant kvinner, spesielt lesbiske feminister.

Kvinner har i mange år hatt tilgang til bart, men ikke alle har ønsket dette. En av kvinnene som stolt av sin bart er Julia McHair.

Hitler ble kjent for sin fantastiske hitlerbart, og det er ingen tvil om at barten var med på å gi han det navnet han hadde (oppkallt etter hitlerbart).

De trønderske dødssyndene[rediger]

Som alle andre ting trøndere ikke klarer seg uten, er også barten knyttet til en dødssynd. Om en trønder ikke har bart, vil han få måne (på hodet) i stedet for bart. Det er derfor alle trøndere enten har bart, eller ikke hår på hodet (Kilde??? dette er feil og bør fjernes. Jeg har både bart og måne.) det mest harry personen i verden og har den størte barten er på 2.plass andreas hovde og på 1.plass er daihla lama. jesus liker hemrider og trønderbart med hemorider i ræva


Ikkepedia presenterer...
Ting trøndere ikke klarer seg uten...

Nietzche.jpg
Bart · DDE · Et bilde tå'n Ivers · RBK · Snus · Skinnvæst · Kvite tænnissåkka · Mokasina · Karsk · Sodd · Hoinn
Hainnhoinn i bainn og spainn i ainner hainna.

bart kan også være et djevelsk dyr som har kommet til menneskeheten for å erobre Nord Korea. Eneste svakhet: Gillette Fusion ProGlide. De gror på leppene til de som er for late til å bruke nettop Gillette Fusion ProGlide blant annet uskyldige, tjukke, slemme og stygge menn. Hitler er jo et godt eksempel.

Vanlige misforståelser[rediger]

Mange tror dessverre at barten vokser evig, og gjør den feil at de barberer mot hårene slik at alt forsvinner. Man får da silkemyk hud, men man risikerer å bli barteløs for evig tid. For tett barbering kan føre til at røttene tørker ut, og man bør bruke aftershave etter enhver barbering for å være sikker på at hårveksten ikke dør ut.

Produkter man bør styre unna for å beholde en flott bart[rediger]

Gillette er bartens største fiende. Styr generelt unna alt fra denne fabrikanten. Vet hyppig bruk av disse produktene risikerer man en barteløs alderdom. Det er allment kjent at franskmenn blir sett på som seksuelle vesen. Franskmenn har bart. Bart er sexy,men ikke like sexy som humlesnurr og pang pang våpenet til Frederik Nilsens moder! Gert Bert kanin fjert! Peace out!