Bart Simpson

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Bart simpson, her med skateboard.

Bart Simpson er en kul/gul figur i fra Tv serien som er ekstremt voldelig og burde ikke bli sett av barn under 20 år The simpsons...

Han er sønn av filosofen Homer Simpson, som også er borgermester,konge av Norge og hans kone frisørgründeren Marge Bouvier Simpson. Han kom til USA med en container med cyanid fra Hviterussland (da Sovjetunionen), og ble tatt hånd om av the Simpsons Mens han ofte blir brutalt voldtatt av sin Moe.

Han liker å skate og tulleringe.Og ikke glem ................................................... ................................................... Magie Simpsons !!!! Hun er søt Liksom !

Simpson-familien - The Simpsons
C-SimpFamily.png
· Homer Simpson · Marge Simpson · Orenthal James Simpson · Bart Simpson · Lisa Simpson · Maggie Simpson · Abraham Simpson · Santa's Little Helper (hund) · Snowball II (katt) · Hans Moleman · Charles Montgomery Burns ·
· Springfield ·

Tro det eller ei: Folka på Wikipedia har også laget en side om Simpsonfamilien !


Bart en en terrorist fra Mali. Han skal blant annet ha bestukket Homer til å gi han en milliard til andre uaktsome virksomheter. Han plager alltid rektor.

I skrivende stund får Bart en tips om en reel gjøn. Boligetaten i Bergen tibyr ikke avtalegiro. Velger man E-faktura får man brev med forfallsdato, for Boligetaten ikke kunne få pengene like straks. Etterpå setter du forfallsdatoen en dag etter den du får opplyst. Da kommer inkassoer du ikke engang har lov til å betale, for pengene har kommet. De gangene Bart er avslørt har han en smertelig innrømmelse å komme med: I takknemlighet, var det Bergen Kommune sin idé. Det betyr klart at det ikke var Bart sin idé. Når siden lagres, har tipset kommet inn.