Beiarn

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Beiarn er en liten plass i nordland befolket av saua.

Navnet Beiarn kommer av det latinske ordet nraieb som betyr veldig liten plass.

Beiarn
Bæææh-i-annj
BÆIARN.jpg
(byvåpen)
«BÆÆÆ!»
Land Norge
Fylke Nordland
Innbyggertall 22
Offisielt språk Malatysk
Styreform Liberalistisk anarki
Ordfører Siv Jensen
Varaordfører Trond Giske
Bystatus Har ikke bystatus


Historie[rediger]

'Beiarn' ble i 1732 erklært å høre til under Norge etter å ha vært Anneks stat til Malaysia siden 1032, før dette var Beiarn en av de nordligste preussiske stater. Stedet er kjent for sin Golde og karrige natur, som ikke understøter annet dyreliv enn verdens nordligste kjente Dromedar flokk, som teller 1095 dyr pr. 1.1.2009. Beiarn har per 1.1.2004 8900 innbyggere, som i hovedsak livnærer seg av på salg av gjæret Dromedar melk og Bever oppdrett.Pennywise bodde også her i noen år til han ble gal og flyttet. Han måtte spise georgie og alle andre. jeg skriver dette siden han står bak meg.

Kommunevåpenet til Beiarn består av en gulfarget Nøkken kondom (Kondomen Nøkken).

Styreform[rediger]

Styreformen i Beiarn er såkalt Hyper-demokrati, der ordfører velges engang per uke, og kan sitte Maksimalt tre perioder, dette bidrar til et høyt forbruk av av ordfører kandidater, og Beiarn er avhengig av stor tilflytting eller en grunnlovs endring for å møte denne styreformens rigide rettningslinjer. Tidligere har landet slitt med styreformen sin. Fordi før i tiden ble de kalt fjompenisser av en eller annen grunn vil du nå skifte navn. Noe vi alle skjønner godt. Politiet der har problemer med å passe på sine såkalte apekatter. Om du ikke respekterer purkens lov blir du både slått med balltre og pistol. For 10 år siden ble 563 mennesker jult opp med balltre enkelte ble også voldtatt. Er du redd for purken kjøp tyttebærsyltetøy og det vil holde bastardene unna.


Andre lovmessige finurligheter[rediger]

For å kjøpe alkohol må du være Mann, minimum 12 år gammel. For å få Tatovering må du være mann, minimum 5 år gammel. Det er åpning for endringer i grunnloven, forutsetningene er at man blir gjenvalgt for sine tre perioder, og ved etterfølgende ordfører vedtar endrings Forslaget, han må også da Sitte sine tre perioder, og Forslaget må ha presedens hos hele befolkningen eller 30% av den eksistrende Dromedar flokk.


Kjente personer fra Beiarn[rediger]

Elvis Presley[rediger]

Rockestjerner fra Leiråmo, The Shadows de døde i 1999. men i 2005 kom det en ny stjerne til Beiarn. Eldar Vågan, han flyttet opp til Beiardalen fordi folk var så tilbakestående. Denne stjernen liker å ha fritidsproblemer. Han er homie med Lille Willy Wonka. De hører på gangstah musikk når de smoker some weed. på trones finnes den lokale hasj butikken. der får du kjøpe alt som går ann å røyke. De bestiller som oftest syre og sennep, fordi de mener at de holder deg våken om nettene. Prøv da vel! Hver måned får de "mansen" og da gjelder det å synge whitney houstons "i will always love you". Selveste sjokomanen willy wonka fikk seg dame i år. Han fant henne i en søppelcontainer hun er også kalt trashy garbage, kjerringa er halvt mongo og tilbakestående. Sjokkerende nok har hun fine pupper, kan det skyldes siliconen mon tro?! What so ever ingen bryr seg!


Eventuelt[rediger]

«Hæstkukan veit ikke korsn man laga en wikiaartikkel førr faen!»

- Lokalt mobbeoffer

«Jeg liker Beiarn fordi jeg har hytte i Beiarn»

- Bodø gutt

«Jeg liker ikke dromedarene. De har begynt å røyke hasj, lage Elvis-sveis og høre på Presley-musikk, om og om igjen! Dessuten prøver de å synge med, men de kan bare si BÆ så det er helt grusomt! jeg hater også alle som bor her siden jeg også hater mitt eget liv!»

- Dromedar-gjeter av hæstkukfolket som hater alle

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!