Bensinstasjon

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Bensinstasjon er fellesbetegnelsen på alle små butikker som har alt, og som er åpne døgnet rundt. I enkelte tilfeller selger de faktisk også bensin, men dette hører til sjeldenhetene. Det finnes bensinstasjoner overalt, bortsett fra der bilister er når de går tomme for bensin. I slike tilfeller er alle bensinstasjoner utenfor rekkevidde. I tillegg har bensinstasjonene mottatt krass kritikk fra flere hold, spesielt privatbilister for at det er umulig å reparere bilen og få tak i reservedeler på bensinstasjoner.


Dyr bensin[rediger]

De siste årene har flere bensinstasjoner sluttet å selge bensin, da bensinen har blitt for dyr for folk flest og ingen har råd til den. For å forhindre at befolkningen skal bli spreke av å gå i stedet for å kjøre, har regjeringen pålagt alle bensinstasjoner å begynne å selge søppelmat og godteri. Dette er ment for å motvirke alle helsefordelene den dyre bensinen utgjør. Siden de fleste av alle de 500.000 mennskene i Norge klager på at bensinen er for dyr har staten sunket prisen fra 15kr til 14kr, dette tilfredsstilte mullah Krekar.

For å gi stipend til kreftfremkallende Afghanere, er bensinstasjoner pålagt å servere kattpølse til kunder som vil ha vanlig grillpølse med tilbehør. Dette er et politisk vedtak innført av Shell-Kjell Skjell, som forøvrig lever av å oppdra katter som etterhvert på mystisk vis forsvinner. Skjell har tidligere kommentert forsvinningene med at kattene har en tendens til å forsvinne når de er voksne nok til å bli lagd velsmakende kattpølse av.

  • Det er og bevist at Hitler brukte bensinstajoner over hele sørlandet til å bli fattig nok til å få folk til å tro på han, slik at han kunne bygge flere andedammer.
  • Det er også bevist at batman var på Esso med teletubbies en gang i 1985.
Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.