Bestemor

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Bestemødre er et spennende fenomen med store truser og krøllete hår. Ingen vet med sikkerhet hvor bestemødre kommer fra, men enkelte forskere har en teori om at de blir skapt ved en tilfeldighet når noen blander hydrogen og natriumklorid i en skål med melk. Andre forskere mener de kommer ut av Tivoliradioer, kjøpesentre eller Hardangerfjorden. Bestemødre har også en tendens til å være veldig søte, snille og gode. Dette er en taktikk for å feite opp sine barn og barnebarn med spisskammersets gamle mat, godterier og snacks. Slik kan de tømme huset sitt for mat uten å møte seg selv med dårlig samvittighet.

Denne bestemoren er på dødsleie, men beholder sitt gode navn og rykte ved å prøve donere bort spisskammerset sitt til slekta.

De er veldig glade i å spise mus. veldig saftige og bløte.

Deres liv og visjon[rediger]

Alle bestemødre er som alle andre mennesker- særs forskjellige. Det de derimot har til felles er deres visjon om å mate alle som åpner munnen høyt nok.

Det å ikke spise 2469 tallerkener med bestemors lapskaus fører til offentlig henrettelse. Enten ved halshugging eller steining. Grunnen til at de vil at du skal spise mat er rett og slett fordi at de kan bli sendt til helvete med god samvittighet når du veier 431 kg og blir mobbet før du ender opp som selvmordsbomber for Taliban.

«Mer å ta i, mer å være gla' i!»

- Bestemor (94)

«Fler å ta i, fler å være pulei!»

- Bestemor til 12

Fitte

Forhold[rediger]

Bestemødre har kun sin ektefelle (hvis fortsatt i live) til samtalepartner. De snakker aldri sammen før paret er uten blant folk eller får besøk. Denne robot-aktige oppførselen er grunnet deres oppsparing på energi som de dedikerer til nær slekt, bekjente og tilfeldige "samtale-verdige" folk de møter i butikken. Besteforeldre går derfor i såkalt "dvale" eller "sparemodus" når de er alene hjemme, og derfor tar det som oftest lang tid før de svarer på en ringende telefon.

Bestemødre elsker sine barn, barnebarn og familie forøvrig. Denne hemningsløse kjærligheten er ikke ubegrunnet, men eneste grunn er ikke for å ha noen å mate hele døgnet. Siden de er vel vitende om at enden er nær, handler det derfor mer og mer om å vise kjærlighet til de som fortjener det ved å strikke ullsokker, ullgensere, ullbukser og ullskjerf så lenge det fins garn i nærbutikken.


Ernæring[rediger]

Bestemødre lever hovedsaklig av Bestemors Flatbrød og Bestemors Potetmos. Snacksen er Kamferdrops, "Bestefars favoritter" (en type kjeks vanligvis solgt til bestemødre av ungdomsskoleelever) og Fyrstekake. Etter måltidene tar bestemødre seg ofte en såkalt høneblund; en tilstand hvor de inntrer en slags dvale som kan vare i opptil flere timer.

Hvis bestemødre kjeder seg, hender det at de fyrer opp noen kilo med pannekaker eller vafler. Det er et kjent faktum at det er fysisk umulig å lage bakeverk, middager eller desserter bedre enn bestemødre, men ingen har så langt hatt samvittighet nok til å utspørre en bestemor hva oppskriftene eller framgangsmåten er.

            De spiller også veldig mye fotnite de er proffe og elsker å danse luser dansen


Ytre trekk[rediger]

Bestemødre har en evne til og få håret sitt til å bli hvitt/grått, og noen ganger til å forsvinne helt. De har ofte rynker, krøller og nesten aldri ekte tenner. De har tre navler og føflekker dukker opp over hele kroppen. Bestemødre bruker å krympe etter hvert år som går, og ryggen kroker seg som om evolusjonen prøver å skremme vettet av folk.

Særtrekk[rediger]

Bestemorfisen er det største særtrekket ved bestemødre som aldri blir oppdaget. Det er ingen levende på jorden som vet hvordan den lukter eller hva den består av; de som har luktet på den, rakk ikke å rapportere sensasjonen før de forlot jorden. Noen forskere mener at bestemorfjerten muligens er en blanding av Kålstappe, Kaviar og Oppkast, men de forholder seg ikke til en konkret lukt. Pixler Words

Usikker på kjønnet til dette individet. Vi velger å tro at dette er en bestemor og ikke en bestefar.

Rekorder[rediger]

 • Bestemor nr. 5926 klarte i 1932 å hoppe over tre asjetter stablet oppå hverandre.
 • Bestemor nr. 6001 klarte i 1949 å sparke en unge over veien med gåstolen sin.
 • Bestemor nr. 7393 klarte i 1985 å rane en hel bank.
 • Bestemor nr. 8393 klarte i 1987 å slikke seg selv på albuen.
 • Bestemor nr. 11582 klarte i 2003 å bake en sjokolade kake på 7min og 34sek.
 • Bestemor nr. 12411 klarte i 2004 å skru på en mobiltelefon iløpet av 7 dager, 8 timer, 32 minutter og 22.4 sekunder uten hjelp
 • Bestemor nr.13456 klarte å si superoptikjempefantafenomenalistist innen 89 min 56.4 sek
 • Bestemor nr. 2267 klarte i 2016 å gå 50 meter uten hjelp på 74 timer

Andre fakta[rediger]

 • Kan bli opptil 170 år.
 • Norges første bestemor ble observert i Bjørgvin i 1347.
 • Hannen i rasen blir referert til som Bestefaren, og er vanligvis et tilbaketrukket vesen som sjeldent ytrer et ord.
 • De finnes ofte på mørkeloftet eller i mørke kjellere.
 • De snakker ofte om hvor tjukk eller tynn du er blitt.
 • Det har blitt rapportert om enkelte tilfeller hvor bestemødre tilsynelatende har prøvd å påtvinge nyere generasjoner barn deres egen tro og viten, i håp om å føre arten videre.
 • Går alltid med ullgenser eller fleece uansett om det er sommer eller vinter.
 • Kan gå berserk

Se også[rediger]