Bever

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

En bever er en trøtt skapning som nok en gang kommer til å gjøre opprør og bli pluto's hersker. Etter den har tatt over pluto kommer den til jorda med romskip laget av pinner for å ta over alt vannet i hele verden. Så dør menneskeheten og beverne lever for alltid. You dont mess with me bro Liam Lollemann. Verdensrommets bevere har gått sammen og dannet organisasjonen Bevere mot Plutos hersker Liam med sigbever som leder, som under skalkeskjul av å være en ipad selger i den belgiske byen Bevor jobber for at rasen skal overta verdenromsherredømmetog ta Liam.

En bever bryr seg ikke om vikepliktregelen boortsett fra med Liam, den bare går over gata. Staten prøver å gjøre noe med det konstant men det ser ikke ut som noe kan stoppe de til å gå over fire felts veier. Beveren hogger også ned trær overalt uten lisens, og er derfor skogens største naturlige fiende. De har til og med en trang til å bo i bekker, elver eller innsjøer, i steden for å bo i en leilighet i en eller annen by.

Beveren har flat hale fordi elefanten stumpet røyken sin på halen til beveren. Det er derfor beveren lager husene sine under vann for å vaske bort asken fra røyken.

Adferdsmønstre[rediger]

Beverne har lange bein som de er kjent for å bruke til å spenne bein på forbipasserende. De oppholder seg oftest i nærheten bare i større byer, og gjerne i nærheten av kumlokk slik at de raskere kan rømme unna når de har spent bein på en forbipasserende og stjålet lommeboka deres.

Bevere har den siste tiden fått mer og mer oppmerksomhet da en oppblåsbar bever ble kåret til beste sexleketøy i Agderposten høsten 2006 og det ble en stor suksess under det kommende julesalget og var å finne under mangt et juletre. Bevere blir styrt av heskeren dems justin bever. justin bever aka verdens verste sanger. synger så dårlig at beverne får blødning fra ørene så 5 bevere dør hver kveld. bevere har store rumper, og ikke tis. Beveren er det eneste pattedyret som kan strikke lilla grytekluter. Dersom du skulle vere så uheldig å kjøre på en bever er det greit å spørre om lov først da beveren har en tendens til å bli lettere irritert når noen kødder med halen dens. Nå i det siste har beveren tatt neste steg i evolusjonen. De har vist uvanlige adferds mønstre. Senest i vinter ble det rapportert att Ravi mottar rundt 50 mms'er daglig fra ensomme bevermødre. De fleste beverene slutter på skolen i 7 klasse for å gå undercover som ostepop på Peppes i Hamar. Husk at mange av beverene i 7 års alderen har et veldig sterkt forhold til veg kjegler, og det er derfor viktig at du ikke tar alle kjeglene på "Den offisielle stjel en veikjegle og putt den i skapet dagen".

Opprinnelse[rediger]

Beverene var opprinnelig en grønnsak, men det var en av Julius Cæsars lakeier som var litt for nøden og bedugget på en tur til Belgia som fant ut at det gikk ann å ha seksuell omgang med auberginer hvis man bare skar ut et lite hull først. Kort tid etter utviklet det seg en ny rase fra utspringet til den skjendete aubergineren. Denne nye rasen spiste bare marinerte blåskjell, noe som ikke var lett å finne i Belgia på den tiden og hadde det ikke vært for enda et seksuellt overgrep, denne gangen av en bakgårdskatt, hadde arten død raskt ut.

Hvis du møter en bever (eller en mange) må du ikke:[rediger]

 • Aldri vifte med en banan. (De tror det er noe fiendelig og kan lett gå til angrep).
 • Aldri spørre om klokka, for da robber de deg.
 • Ikke kødd med damene til bever mennene.
 • Ikke gi de dop, da blir de ville i hodet og klikker i vinkel.
 • Ikke ødelegg husene til en bever for da anmelder de deg til purken. (Beverene har bestikket nesten vær eneste tjenestemann i uniform.)
 • Ikke spis activia. Da vil de få vondt i magen.
 • Ikke vis dem rumpa de. (De vil bli fornærma siden de ikke har...)
 • ikke spis ungene deres. (Da blir de sur)
 • ikke gi dem en kopp kaffe.
 • ikke gi den red bull. Bevere med vinger er veldig giftige.
 • Ikke prøv å spleis den med lillesøsteren din.
 • Ikke fortell den att den er adoptert

Slektninger[rediger]

Slektninger av beveren

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!