Bibelen

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
For oppfølgeren, se Koranen

«Jeg har alltid med meg bibelen når jeg er ute på tur, det finnes ingenting som brenner bedre, utenom koranen selvfølgelig.»

- Sievert Sole om bibelen.

«Som en gullring i et grisetryne er en vakker kvinne uten vett»

- Hva nå enn det skal bety for oss.

Det som ikke kom frem i bibelen: selv i himmelen må man multitaske. Pause får du de gangene at papirkverneren gulper tilbake papirer, og går på streik.
ikke noe spesiell forside på boken.

Bibelen er verdens nest mest solgte fantasybok, rett etter Harry Potter. (Pussig at det heter solgte bok, ikke kjøpte bok) Bibelen er en bok skrevet av russere under andre verdenskrig, med litt samarbeid av Henrik Ibsen. Etterfølgeren Bibelen 2 har tittelen Jesus: The Revival, og bør også leses om man har lyst å fylle hodet sitt med høyvitenskapelig fornuft som bl.a. dannelsen av jorda og verdensrommet. En av bøkene i Bibelen heter Salomos Ordspråk. Her står det blant annet:

Det Gamle Testamentet[rediger]

Første del av Bibelen er et lynkurs i nålkapselmosens oppbygning, systematikk og økologi, de såkalte Mosebøkene. Disse er forfattet av botanikere, og utmerker seg ved å ha egne kapitler om sporangia og gametangier, samt exyper. I tredje mosebok finner man lover om hva man skal gjøre, alt ifra seksuell omgang til mugg på klær. Hadde folk så lav IQ at de ikke hadde vaskemaskin?

Utdrag fra Gamle Testamentet: Noahs Ark. Dyrerne lærte seg imellom å kommunisere ved lufthumping. En av flodhestene hadde alltid feil dialekt, og måtte begynne på nytt. Flodhesten (rød ring) må øve ustanselig på nattestid.

Videre følger en samling lover, normer og etiske retningslinjer; bl.a et informativt kapittel om sopp på hus, hvordan splitte et hav i to og finner man et oppskrift å lage pizza. Fint å lese på sengekanten for barna: Her står også mange artige og praktiske tips til hvordan torturere og drepe mennesker som ikke tror på samme gud som deg selv. Persongalleriet er svært rikt, kanskje for rikt. Man kan med sikkerhet si at Attai (2. krøn. 11.20) ikke er spesielt viktig for det videre plottet.

Moses var et lite troll som hadde veldig alvorlige tarmproblemer, han brukte staven sin til å fjerne vannet for et par russiske fiskere som fisket makrell i tomat ved Nilen, så løp han og folket hans over for å se om mamma Moses var ferdig med grøten. Han gikk førti år i en ørken for og komme fram til et land Gud hadde lovet ham, men Gud hadde ljugekors. Moses døde en time før han kom fram. Men så våknet han igjen! Også døde han. Av ensomhet i en hule alene. Bibelen er laget av miljø vennlig papir. "Livet er sammensatt av lego klosser" - Bokbindet mitt på KRLE boka som er et bokbind med legoklosser på.

Det Nye Testamentet[rediger]

Andre del av Bibelen handler stort sett om en tryllekunstner født utenfor ekteskap. Bibelen 2 derimot er skrevet av én forfatter, Are Kalvø, er atskillig kortere, mer lettlest og hander om Jesus på nye eventyr. Jesus var førstemann som lagde hjemmebrent, men han ble mistenkt for hjemmebrenning, så han sa bare at han gjorde om vin til vann. Og sprit

Jesus prøvde også å overbevise disiplene sine om at han var Guds sønn, ved å fylle et vann i nærheten med maismel (enkelte bibelforskere mener også at han kan ha brukt potetmel), noe som gjør at man, så lenge man er i bevegelse, kan holde seg oppå vannet, før han lot som om han kunne gå på vannet. Effekten ble forsterket da Peter gikk ut av båten, men sank da han sluttet å gå. Det er store uenigheter om hvorfor ingen gjennomskuet dette skitne trikset, men det antas at Jesus kun valgte dispiler som var blått/hvitt fargeblinde, og dermed ikke kunne se forskjellen på vann og maismel med vann.

Fader vår[rediger]

Fader vår du som er i datamaskinen
Helliget vorde ditt operativsystem,
komme ditt flerbrukessystem
skje din vilje som på skjermen,
så også i printeren.
Led oss ikke inn i systemfeil,
men fri oss fra blå skjermer.
Gi oss i dag vår daglige utskrift
og tilgi våre tastefeil,
selv om vi aldri tilgir noen for programfeil.
For ditt er systemet,
og makten over personalet
i all evighet.
Enter