Bifili

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk


Bifili - en lett gjenkjennelig sykdom

Bifili er den intense trangen til å vie sitt liv til honningproduksjon. Allerede i løpet av de aller første barneårene ser man en tendens til å fange bier på Norgesglass for å ha dem som kjæledyr, gi dem navn, og å hyppig avholde avanserte begravelser. Bifili bør fanges opp så tidlig som mulig, da det kan utvikle seg til alvorlig industri om det får utvikle seg fritt.

Symptomer[rediger]

I tillegg til ovennevnte symptomer vil sykdommen ofte fremprovosere umotiverte anfall av fugledansen samt nervøse øyebevegelser. Ekstremt sukkerbehov bør heller ikke gå upåaktet hen, da dette antyder at man er i det senere stadium av sykdommen. I slike tilfeller bør man holdes unna områder med meget lyng, og spesielt røsslyng, og den bifile bør aller helst institusjonaliseres umiddelbart.

Historisk[rediger]

Bifili ble beskrevet av østerrikeren Sigmund Freud (1856-1939) allerede i 1905, og det var da det ble svært viktig for Norge å få et eget kongehus i frykten for at bifili ville medføre at en bifil kvinne kunne samle nok droner til å styrte regjeringen og skape et dronninghus. Den dag i dag markerer man kampen mot bifili hvert år på 17. mai ved å etterligne store svermer og strømme gjennom gatene med flagg og hornmusikk.

Honning[rediger]

Den bifiles enorme produksjon av honning har lenge vært et stort problem i den vestlige verden, og man har bare begrenset kontroll med produksjon og omsetning da dette er en svært lyssky virksomhet. Bruk av honning kan medføre alvorlig og vedvarende avhengighet, og man kan ved inntak fort utvikle en "ja takk begge deler"-holdning som vanskelig kan avlæres (se cannabis).

Den Norske Kirke[rediger]

Den Norske Kirke er sterke motstandere av kampen mot bifili, og støtter seg på en bok av typen bel kalt Bibel som omhandler bifili og honningproduksjon. De peker på at bifili er naturlig, og at honningproduksjon er en lang og stolt tradisjon i kirken. Bifili er svært vanlig blant kirkens medlemmer, og man utnevner hvert fjerde år egne ledere kalt Biskoper. Disse har ansvaret for bifile i sitt bispedømme i en periode på fire år av gangen.