Bill Clinton

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Bill Clinton
Bill Clinton.jpg
President nummer 42. amerikanske president
Periode(r) 20. januar 199320. januar 2001
Parti Demokratene
Visepresident Al Gore, personen som vant den anerkjente fredsprisen
Forgjenger Far til Goggen
Etterfølger Goggen


Persondata

Født 19. august 1946, Arkansas
Død Ikke enda
Yrke(r) Ekteskapsrådgiver
Ektefelle(r) Hillary Clinton og Monica Lewinsky

«Hi. I'm currently not here. I did not have sexual relations with that woman. I did not have s... »

- Bill Clintons phone mail

Bill Clinton var en amerikansk president som i hvert fall ikke hadde noen seksuelle affærer med en kvinne.

Barndom[rediger]

Bill Clinton ble født på en golfbane langt inn i gokk, når han vokste opp brukte de faktisk lille Bill som golfball. Han var en sosial person, men ble mislikt av guttene på skolen på grunn av sitt Jente tek. Denne evnen gjorde at han fikk enkelte problemer senere i livet.

Bill vokste opp i en fattig familie og måtte derfor jobbe for føden. Heldigvis var Bill en arbeidsdyktig kar og kjente raskt opp til både bil og hus. Det sies at Bill Clinton gjorde det godt som "Real Estates Speculator" i tiden mellom 1947 og 1938. Mot slutten av sin karriere som "Real Estates Speculator" kjente Bill Clinton opp en pen sum penger, men mistet alt under den store deppresjonen på 1930 tallet.

Ikke mange årene senere meldte Bill Clinton seg inn i Det Demokratiske Parti, noe som forandret framtiden hans betraktelig. På fritiden studerte Bill juss og utdannet seg som Advokat. Det var her han møtte kona Hillary Isadora Kathrina Ballerina Clinton som også hadde valgt den samme studieretningen.

Ikke mange ukene senere giftet paret seg og flyttet til Hawaii.

Han er også en stor fan av noe som kalles blåsejobber. Noe som han nytt flere ganger på offentlige steder der hans kjære kone ikke var til stede. "JEG HADDE IKKE SEX MED DEN KNIVEN" -Bill clinton 2k17

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.