Birkeland

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Birkeland er en rasteplass i Birkenes kommune i Aust-Agder. Men det er jo bare og ta turen igjennom. Ellers kan du ta turen innom Flakkeheia for drikke deg full og miste all retningssans. Men hold deg unna skytebanen hvis du ikke er innfødt borkis, for på Birkeland er nemmelig jaktsesongen alltid åpen. Her gjør de hva de vil, de kjører moped uten lappen og det er mye gressklipping på veien, hele helga går med til fyllekjøring for det finnes ingen lensmann på vakt og ingen taxi å få tak i og når de får tak i en så er den full av spy. Birkelands nasjonalrett er snadderloff, og festdrakten er Volvo 240. Stikk innom Valstrand skole for å møte alle de kule kidsa som røyker og drikker da de er 15 år.


Alle de kule barna henger utenfor pizzabakeren som finnes i down-town Birkeland. Her kan vi snakke om de nyeste narkovrakene, lesbene og den siste butikken som har gått konkurs.

Her begynner vi å drikke før vi er 14, og det å være en jomfru er et fremmedord og en sjelden tilstand. Foreldrene går i kirka på søndagen mens barna ringer Birkeland-rundt for å finne noen som blir med "nedover" til stripa.

Birkeland har i grunn ganske fin natur. Men det er også alt. Stikk innom Valstrand skole for å møte alle de kule kidsa som røyker og drikker da de er 15 år.