Bitcoin

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Bitcoin eller Litt Mynt (Om du bruker Google sin Engelsk-Norsk oversetter) er uten sidestykke noe av det beste som har skjedd menneskeheten siden Albert Åberg. Selveste Kornelius Kvakk i samarbeid med andre forskere ved seksjon for biofysikk og medisinsk fysikk (BMF) på det matematisk-naturvitenskapelige fakultet på Universitetet i Oslo, bidro til å bygge det vi i dag kan kalle en kjempesuksess av et produkt.

Bitcoin er en Kryptovaluta uten opphavsrett I både hviterussisk og sveitsisk farvann. Verdien på denne valutaen er styrt av den smarteste arten på jordkloden- delfiner. De står bak alle bitcoinene og planlegger å gjøre alle andre banker konkurs for å oppnå et monopol. Det er lett å tjene slike virituelle penger (egentlig bare et tall på en skjerm, noe denne "intelligente" arten vi kaller mennesker, finner veldig fascinerende). Bare la PC'en stå på om natten og gi strømregningen din et par hundre ekstra siffer.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!