Bjørn

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Bjørn
Bjørn
Vitenskapelig(e)
navn:
Bjaernius Ursidae
Norsk(e) navn: Bjørn
Hører til: Rådyr
Antall arter: 87459
Habitat: Skogen
Utbredelse: Hele verden, bortsett fra I svømmehallen
Delgrupper:

«Uten en bjørn på samvittigheten, ingen bjørnebær til dessert»

- Lars Monsen om bjørn

«Bamsefar var en pappa som elsket å gi meg bjørne klemmer bakfra»

- Brumle om bjørn

Bjørn. Smak på ordet; B-J-Ø-R-N. Dette må bare være en herlig skapning. Det finnes både brune bjørner og hvite bjørner. I motsetning til mennesker er det faktisk brunbjørnene som er mest rasistiske. De hater stort sett isbjørner. Noen bjørner lever oppi Dalom i skogen, noen lever på isen mens andre lever i storbyene i USA. Guden til isbjørnene er isbjørnen på Coca-Cola reklamen.

Men så har man de nye rasen av bjørnene, Karribjørn, Bompibjørn, vitaminbjørn, og Fjortisbjørn. Disse bjørnene inngår i det hellige broderskap "Fribjørnene". Den er ikke på noen måte i slekt med den mindre kjente biebjørnen.

Atferd[rediger]

Matvaner[rediger]

Bjørner spiser bær, insekter, fiskfotsnørr, smørbrød, pølseselgere og grevling innimelom. Et ny undersøkelse blant norske bjørner i Trøndelag viser at tre av fem foretrekker bjørnebær framfor blåbær. Boysenbær er ikke aktuelt ettersom norske bjørn ikke liker importvarer fra USA. Bjørn fra Risvollan sper gjerne på kostholdet med karsk.

Irritasjoner[rediger]

Bjørner er tøffe kritikere når det gjelder musikk. Brunbjørner liker Elvis men De blir lett irritert av fuglesang og opera. Trønderske eksperter anbefaler at man synger, gjerne samtidsmusikk, om du treffer en bjørn og vil unngå en diskusjon. Bjørner er heller ikke særlig glade i Alexander Rybak. Flinke musikere med gode stemmer kan oppleve at bjørnen begynner å danse, men de fleste vil nok oppleve at bjørnen går sin vei. Andre eksperter mener det er best å spille død, spesielt hvis det viser seg at bjørnen er en grizzlybjørn. Om du ikke vet om bjørnen er en Grizzlybjørn eller en svartbjørn kan man prøve å synge samtidig som man spiller død.

Et prøveprosjekt fra NTNU viser at den ultimate løsningen kan være å alltid ha med seg en storlaks når man er på tur. Hvis du treffer en bjørn er det bare å kaste laksen og løpe. Sørg for å vaske hendene dine etter du kaster fisken men før du springer slikt at bjørnen ikke tror du er laksen. Gjør deg litt sexy så blir du mer smakfull og søt, hvis bjørnen ikke liker laks. Det er selvsagt smartest å holde seg unna bjørner fordi bjørner er ganske smarte i forhold til en vanlig idiot. Man kan alltid sitte på ryggen til en bjørn vis du gir dem en brødskive med peanøttsmør. Da blir de oftes veldig glad men ikke ha jordbærsyltetøy på skiva for da vil bjørnen bli sjuk og da vil den dø.

Søvn, og mangel derav[rediger]

Det er en kjent sak at bjørner går i dvale. Lite kjent er at noen bjørner våkner opp av sitt eget utstyr, og vandrer rundt i svime og helt bøs. Ser de et menneske er han klasket til. Bjørnen bruker armene til å slå ned folk. Ingen vitenskapsmann ønsker å dø som en (indirekte) resultat av bjørnens tissemann. Derfor tegner de mannlige forplantingsaparat på vegger tilhørende enten kommunen eller en privatperson. Dette er symbolet for vitenskapsmannens ønske for å ha med Glock på jobb.

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.