Bjarne Brøndbo

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Bjarne Brøndbo så først dagens lys i Trøgstad i Østfoill. Der vokste han opp som værst av tre brødre (ooh ooh ooh ooh staying alive)

Han ble fostret opp på paraplydrinker og snitter og utviklet etter hvert sin noe særegne hodefasong. Han ble tidlig utstøtt av sin familie sammen med sin yngre bror med samme diagnose. De møtte likesinnede i et "kollektiv" på Strømmen der de dannet bandet The Liljekonvalls Polkadots, senere kjent under forkortelsen DDE. For å ære sine store vidunderlige helter Vazelina Bilopphøggers flyttet de til Namsos hvor de opprettet et biloppretningsselskap. Bjarne ble valgt til daglig overhode med to mot femten stemmer. (valgobservatører fra OECD fikk desverre ikke visum til Namsos den aktuelle dagen) Bjarne og "gutta" gled raskt inn i lokalmiljøet og som forvunnet som dugg for solen var både opphav og diagnose.

Bjarne "og" gutta er mest kjent for sine slagere; Levva livet, Itj å færra nålles, Liljekonvallprinsessen, Hold dæ i live!, de e itj flaut å værra med på HVPU, Tore Strømøy oh la la la og sist men ikke minst Det e itj flaut å værra dø når mainn itj vart som sku (RIP J. W)

Pr. dags dato er "Bjarne" og gutta på ferie med bestemora di og Tuppen og Lillemor Bech på Gran Canaria. Ryktene skal ha det til at "Bjarne og gutta" er der for å "sjekke" tippeligaklubbenes oppkjøring i traktor med henger. Håpet er at de skal finne inspirasjon til å produsere nye slægere. Vi venter i spenning på de nye titlene.