Bjerkviking

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Bjerkviking er navnet på den beste hamburgeren du kan få kjøpt nord for polarsirkelen. Dette er en hyllest til «Det lille kjøkken» i Bjerkvik for den beste hamburgeropplevelsen under 12 harde måneder i det kalde nord. Bjerkvikingen, denne kulinariske lille vennen, har bacon og sprøstekt løk som sine spesialingredienser. Tar du med en ellers helt riktig tilberedt hamburger i betraktningen, har du manges drømmemåltid.


Hvordan fordøyes.[rediger]

Bjerkviking kan bare fordøyes på en helt spesiell måte nemlig med Bjerkvikingen,s lille blå. Mao Zedong hadde Maos lille røde i Bjerkvik har de Bjerkvikingen,s lille blå. Denne genialle funsjonelle lille gobiten har siden tidenes morgen også blitt kalt en gaffel , men i Bjerkvik er den Blå. Det er fordi bjerkvikinger spiser sinne måltider ssssssssakte og bruker den blå gaffelen.

  • De ekstreme og på grensen til og være syk men ikke riktig der bruker en Bjerkvikingen,s lille blå pinsett.
  • Bjerkvikingen,s lille blå pinsett er strengt ulovlig og blir du tatt risikerer du og måtte spise din mat med høygaffel og du er ikke velkommen i Bjerkvik noen sine igjen.

Til alle måltider blir Bjerkvikingen,s lille blå brukt ,også suppe som er en av grunnene til at de er så slanke. Den blå gaffelen blir bare produser på Polarsirkelen og det er der den får den naturlige blå fargen.Bjerkvikingen,s lille blå selges bare på bjerkvik og er du turist fra andre mindreverdige steder kan du med exstra betaling få en etterligning av Bjerkvikingen,s lille blå , men ikke en ekte da disse bare blir ut delt til Bjerkvikingen,s førstefødte når han får sin første tann.

Lille speil på bordet der.[rediger]

Det lille speilet på bordet er der for en grunn , kanskje du tro at det er på grunn av at Bjerkvikinger er så forfengelige.Du tar feil. Det lille speilet er der fordi : når du har bestilt ,men føler deg ikke sulten nok til og ødelegge det lille kulinariske kunstverket som kokken har produsert. Da kan du ta den blå gaffelen og slå den i *speilet og late som du spiser til du er sulten nok og klar for ditt virkelige måltid.

  • (Eller du kan bare speile deg og se hvor fin du er igjen.)


Abcq.jpg

Den legendariske bjerkvikingen.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.